Napsat recenzi

Hezký velký areál a krásné,čisté moře.

Recenze hotelu Royal Club Victoria **** (Bulharsko - Svatý Vlas - Elenite)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 538x
Recenze se líbila: 478 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Myslím že tento velký areál je opravdu v Bulharsku jedinečný.K dispozici akvapark včetně lehátek,baru od tohoto roku zdarma,dále lunapark pro menší děti,po celkem cca 1km.dlouhém areálu všechno všude zdarma,po celí den po všech hotelích občerstvení,slané,sladké,zmrzliny cca 6 druhů,párek v rohl.,hamburgry....pláž je lepší používat na konci areálu směr hory,je tam cca po 20 metrech v moři písečný ostrůvek který se táhne asi 300m podél pláže kde je to skvělé pro děti.Moře super,čisté,teplé,po 1m kamenů je písek.lehátka jsou po ceĺé pláži ,lépe si je obsadit v 7 ráno.Jediné co lze vytknout je strašný úklid pokojů a toalety kterých je opravdu hodně málo po celém areálu....Areál hezký,čistý,jídlo chutné,pokoje hrůza,absence toalet hrůza.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Uklízečkám se asi nechce pracovat,ručníky vymění po 2dnech ale ve 21hod.se daji na recepci sehnat čisté,úklid pokoje hrůza a peníze nepomůžou!vezmou si a žádná změna pouze ustelou .

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Chutné , po celí den všeho až,až....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2/5)

Ok,jen jsou pomalejší.Vybaveni hotelu je starší a někde poničené,pro děti akvapark,lunapark.dále obchudky avše co bylo v popisu ck.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Super,čisté,teplé,ale je lepší dojít dál od hlavního areálu,lehátka a slunečníky všude po celé pláži areálu cca 1km.zdarma ,mimo kousku cca 20m placeného úseku.vstup do moře po 1-2metrech kamenů písek,u posledního hotelu k horám je lepší.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

V okolí hotelu jsou hory,pout,hotel,obchudky,restaurace,supermarket.Do živého centra jezdí autobus,taxi které je třeba si cenu dohodnout předem.Na velké nákupy to v okolí hotelu není.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Super až na pokoje kde jsme jen spali a toalety kterých je velice málo,úklid stolů po jídle také trval venku u stolů dost dlouho ,všude bylo plno ,málo personálu na úklid.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Vlas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání