Napsat recenzi

Velké zklamání

Recenze hotelu Paradise Beach Residence Hotel ***** (Bulharsko - Svatý Vlas - Elenite)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 350x
Recenze se líbila: 442 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel absolutně neodpovídá 4*, maximálně tak 2*+ a to ještě s velkou bídou. Po minulých prázdninách 2015 hotel změnil majitele. Tento vyhodil veškeré stávající osazenstvo a nahradil jej brigádníky. Tomu odpovídá vše co popíši níže. Pro nás to nebyla dovolená, ale utrpení. Byli jsme v různých zemích evropy, asie a afriky, ale toto co nás potkalo zde nemá obdoby.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Za celých 11 dní co jsme zde byli ubytováni, nám 4x ustalali, 2x zametli. Jediné co dělali pravidelně byla výměna toaleťáku a ručníků. Nefungovaly nám klimazitace. Velká nejela vůbec ( reklamovali jsem ji ihned, opravena byla až 3 dny před odjezdem ), malá v ložnici fungovala, ale tekla, takže po návratu z pokoje jsme měli v posteli cca. 3 litry vody. Takže před spaním sušení povlečení a vyvětrání pokoje. Hotel si pokoj s výhledem na moře představuje jako pokoj s výhledem na křoviska, pet láhve a papírky s malým průzorem na moře. Zajímavá to varianta. Další zajímavý bonus k ubytování jsou všude přítomní malí mravenci a to včetně postelí. Prý jsme u lesa a tak je to normální :)

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Pokud jste nepřišli do hodiny a půl po otevření jídelny, přestali doplňovat jídlo, takže jste doslova a do písmene jedli co zbylo, případně jste se modlili, jestli něco doplní. Na reklamace u obsluhy bylo odpovědí jen krčení ramen. K jídlu jste měli naštvané pohledy číšníků a servírek. Pohled na číšníka, který dojíždí v rohu jídelny zbytky od hostů, taky není nic moc. Jídlo chuti lepší závodní jídelny. Po 3 dnech reklamací u vedení hotelu se doplňování jídla i jeho kvalita mírně zlepšila, proto dávám * navíc.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

90% personálu neumí anglicky, domluvíte se jen obtížně rusky, semo tamo i česky. 98% personálu má nasazen nasraný výraz a když něco chcete dávají Vám najevo jak je obtěžujete. Jediné s čím jsme v hotelu byli spokojeni stran personálu byla směnárna a animátoři, kteří se hodně snažili a mluvili všemi možnými jazyky.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Moře je pěkné, celkem spokojenost až na lehátka, která jsou u moře, tak i u bazénu. Lehátka jsou dosti rozbitá. V hotelu panuje jeden nešvar, který jsme jinde neviděli a to permanentní blokace lehátek. Někteří hosté nechávají ručníky na lehátcích stále, personál hotelu to akceptuje a ani večer je nedává pryč. Takže k bazénu se nedostanete, je tam malý počet lehátek a nemáte šanci je chytit. Jinak okolí bazénu je dosti zničené, popraskané kachličky, shnilé desky pokryté jakýmsi zeleným kobercem Vám dávají najevo, že nikdy nevíte, kdy se propadnete. Nicméně i tak z hotelu je bazén a moře asi to nejlepší.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

V okolí hotelu skoro nic není, všude musíte autobusem nebo taxíkem. Jedině vlevo od hotelu cca. 15min pešky je pár obchůdků. Využili jsme i nabídky výletů. Nedoporučuji akvapark, tady Vás stáhnou finanče z kůže a není to nic moc. Naopak doporučuji solné a bahenní lázně a delfinárium. Tyhle výlety se nám líbily.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Tento hotel nikdy více a nedoporučuji jej nikomu, jedině kdyby jste se někomu chtěli pomstít, pak ano.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 49
z 58 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Vlas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání