Napsat recenzi

První hotel, kam bych se vrátila, přestože ubytování má menší mínus a byli tam pavouci

Recenze hotelu Paradise Beach Residence Hotel ***** (Bulharsko - Svatý Vlas - Elenite)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 1 147x
Recenze se líbila: 407 čtenářům
Fotografie: 20
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Moře,pláž, výtah pódium Moře,pláž, výtah pódium
  • Pódium, kde se cvičilo, konalo se minidisco - večerní zábava Pódium, kde se cvičilo, konalo se minidisco - večerní zábava
  • Bazén Bazén
  • Cvičení v bazénu Cvičení v bazénu
  • 4 výtahy 4 výtahy
  • Pokoj - ložnice, před odletem Pokoj - ložnice, před odletem
  • Výhled z balkonu Výhled z balkonu
  • Výhled Výhled
  • Výhled Výhled
  • Pláž - lehátka a slunečníky zdarma Pláž - lehátka a slunečníky zdarma
  • Bar na pláži a zmrzlinový báreček :) Bar na pláži a zmrzlinový báreček :)

Pláž, moře, jídlo, animátoři hlavní budova a výtah super

Ubytování, různá havěť a pavouci menší mínus

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Byli jsme ubytováni v rodinném pokoji, kde byla malá koupelna (vana, WC, umyvadlo, zrcadlo, fén), hlavní místnost (šatní skříň, 3 křesla, konferenční stoleček, židle před stolem se zrcadlem, ve kterém byla zabudována minilednička), pokoj s 2 postelema u sebe a mini pokoj, kde byly 2 postele zvlášť. Bylo tedy fajn, že neteř nemusela spát na přistýlce, ale měla k dispozici normální postel. I když jsme neměli koupený pokoj s výhledem na moře, přesto jsme měli stranu k moři, nicméně v přízemí, tak byli vidět stromy, keře a malinko moře. Což vůbec nevadilo. Pokoj se nám zdal trochu zatuchlý, ale zvyknete si. Na balkónu lezla spousta mravenců, tak jsme to vystříkali Biolitem (byli jsme na to připraveni z jiných recenzí) a byl pokoj. Ve vnitř se vyskytli sem tam pavouci, nějaké housenky, ale taky se to zvládlo. Přece jen na pokoj se chodíte jen omýt a vyspat.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Pokud nejste vybíraví a každý den si nehodíte na talíř, vše co nabízejí (což samozřejmě někteří dělali), tak se Vám to nepřejí a máte si z čeho vybrat.

Snídaně: palačinky, tousty, houstičky, salámy, sýry, med, marmeláda, vajíčka, párečky, slanina, cereálie atd.

Svačiny: bábovky, tousty, linecké, ovoce..

Oběd: maso, ryby, těstoviny, rýže, hranolky, karbanátky, klobásy, neustále k dispozici zelenina,ovoce, minizákusky, saláty, polévky..

Večeře to samé jako oběd, možná i lepší.

Pití bylo k dispozici jak v loby baru, tak v baru u bazénu, na pláži. Kde byla také k dispozici zmrzlina - neomezená konzumace.

Takže žádný problém.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Největší aplaus si zaslouží animátoři, kteří se tam celý den starali o zábavu - mohli jste si zacvičit, zahrát volejbal, petang, šipky, zatančit zumbu, večer bylo minidisco pro děti a potom zábava pro dospělé. Scénky, souboj ženy vs muži, orientální večer, filmový večer atd. Animátoři byli velmi milí a nevtíraví. Pokud jste ale zvyklý jít brzy spát, tak se Vám stane že neusnete, ptž slyšíte hudbu, ohňostroj, ale to vše většinou končilo nejdéle ve 12. Záleží jak máte umístěn pokoj. Hlavní budova, kde byla recepce, lobby bar, restaurace a výtah na pláž vše v pořádku. I když je to velký hotel všude máte blízko. Hotel se skládá z hlavní budovy a okolních ca 10ti dalších budov. Bazén také super, ztrávili jsme u něj, ale pouze jeden den. Bazén se skládá z bazénu 1,45 m, 1,35 m a pak 2 mini pro děti. Na wifi se můžete připojit v lobby baru a na recepci - často jim vypádával signál, stačilo je upozornit a restartovali to.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Dlouhá, písčitá, při vstupu do moře asi metrový pás oblázků, který je potřeba překonat, ale i děti to zvládli. I když byl hotel plný, nebyl problém sehnat lehátka a nebyla na pláži hlava na hlavě. Moře čisté - sem tam řasy. Pláž udržovaná, ale vajgly od nezodpovědnýh lidí se tam také najdou. Jelikož jsme asi 2 dny měli větší vítr, tak byly vlny, aspoň jsme si v nich zadováděli. Když jsme projížděli kolem slunečného pobřeží, tak ty masy lidí ve vodě i na pláži bych opravdu nechtěla zažít. Ručníky si můžete měnit dole u výtahu, kde jsou od 10-12:00 a od 16 - 18:00.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Jedním směrem od hotelu se nachází Elenite, kam dojdete tak 15 minutovou procházkou. Tímto směrem, se nachází za resortem neudržovaná pláž, bordel, rozestavěné hotely, to samé v tom Elenite. Moc příjemně to tam na nás nepůsobilo, ale naleznete tam i pár obchůdků. Samozřejmě hotely v této oblasti budou na špici a pláže také, ale neměli jsme možnost nahlédnout. Také se tam nachází aquapark. Druhý směrem další hotely. Nicméně se nenacházíte v žádném centru, takže pokud chcete můžete za 2,5 leva do Sveti Vlas, nebo až na Slunečné pobřeží. My jsme se byli podívat v Nessebaru - autobusem ca 40 minut za 4 leva na osobu. Ihned u hotelu je zastávka, takže OK. Také tam jezdí free minibusy, které Vás odvezou do aquaparků. Navštívili jsme ten na Slunečném pobřeží.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Pokud chcete ztrávit klidnou dovolenou v příjemném, klidném prostředí a tam, kde je skvělá pláž a moře, tak tento resort doporučuji. Jídlo pití, máte neustále k dispozicii. O zábavu je také postaráno. O tomto hotelu jsem četla spousty recenzí a některé zápory se musí potvrdit ohledně ubytování, ale díky tomu jsme byly vyzbrojeni biolitem a osvěžovačem vzduchu, takže vše ok.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 49
z 58 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Vlas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání