Napsat recenzi

Paradise beach Sv.Vlas Bulharsko 09/2016

Recenze hotelu Paradise Beach Residence Hotel ***** (Bulharsko - Svatý Vlas - Elenite)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 653x
Recenze se líbila: 426 čtenářům
Fotografie: 43
Videa: 0
Komentáře: 0
  • věž na pláž věž na pláž
  • pohled na západ pohled na západ
  • západ slunce západ slunce
  • východ slunce východ slunce
  • výtah na pláž výtah na pláž
  • pohled na hotel od bazénu pohled na hotel od bazénu
  • místo pro animace místo pro animace
  • gymnastika gymnastika
  • hotel zářil do noci hotel zářil do noci
  • posezení u recepce posezení u recepce
  • pokud chcete jíst venku pokud chcete jíst venku
  • jídelna uvnitř jídelna uvnitř
  • bufet bufet
  • bufet bufet
  • pití a vzadu červené a bílé víno pití a vzadu červené a bílé víno
  • originál Nestlé zmrzka originál Nestlé zmrzka
  • zeleninový bar zeleninový bar
  • masa masa
  • přílohy přílohy
  • přílohy přílohy
  • polévky polévky
  • různé koření různé koření
  • dortíky dortíky
  • baklava baklava
  • obyvák obyvák
  • dětský pokoj dětský pokoj
  • zadní cesta na pláž zadní cesta na pláž
  • ložnice ložnice
  • výhled na moře z postele výhled na moře z postele
  • plážový bar plážový bar
  • pro děti pro děti
  • vodní bar vodní bar
  • bar u bazénu bar u bazénu
  • animátoři-koktejl párty animátoři-koktejl párty
  • animátoři-gymnastika animátoři-gymnastika
  • animátoři-mini disco animátoři-mini disco
  • hotel od západu hotel od západu
  • lodní taxi do Nesebaru lodní taxi do Nesebaru
  • pohodová dovolená pohodová dovolená
  • recenzentka :) recenzentka :)

Navzdory tomu že to není žádný luxus-4* neodpovídají to byla SUPER dovolená! Kdo chce špičkové službyna nej úrovni nemůže je hledat v Bulharsku, to je přeci známé!

Rozepíšu se u všech oblastí, aby bylo pro lidi užitečné.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Zaplatili jsme rodinnou suitu, pže máme děti 14 a 16let. Velikost pokoje nás ohromila-velikánský obyvák s 3 křesly a stolkem, lednicí, velikou toaletkou, prostorná skříň-jiné už tam taky nebyly :) Celá stěna směrem na moře prosklená a koukáte na moře a celý záliv, na hotelový bazén, vycházející slunce. Vlastní klima fungovala super i za roh do menší ložnice dětí-2 postele a noční stolek, opět prosklená stěna na moře. Ve větší ložnici zavírané na dveře byla 2.klima (manžel ji "slyšel", já spala ☺), manžel.lůžko a 2 noční stolky a prostor pro taneční zábavy směrem k prosklené stěně směrem na moře..luxusní prostor. Naše postele vůbec nevrzaly jak lidi strašej v recenzích. Balkon velký s mnohem teplejší dlažbou než byla na pokoji, 2 plast židle a stolek, sušák na prádlo. Komára jsme nepotkali ani jednoho, jen malý gekonek se nám zatoulal na pokoj-v 2.patře.I když jsme ručníky neházeli na zem, protože kdo se koupe v moři a sprchuje na pláži nemůže být špinavý, měli jsme je každý třetí den měněné. Musím přiznat, že naše pokojská z nich zvířátka neuměla, dělala mi jen mašličku z noční košilky ☺ Vytíráno obden, ale písek si na botech nanosíte stejně. Tím, že je hotel rozdělen do menších budov, docílili klidu a hosté se navzájem vůbec neruší. Po příjezdu nás na vedlejším balkoně uvítala upovídaná Polka, ale měli úplně jiný režim chození na jídlo a na pláž, že jsme se víckrát neviděli. prostě super.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Z jídla jsme měli strach po prázdninovém čtení recenzí, úplně bezdůvodně. Občas přemýšlím, zda jsme byli ve stejném hotelu jako ti kritici. Jídla byly spousty, i když jsme si dávali větší pauzy mezi jídly a chodili na oběd a večeři až ke konci vymezených časů.

Snídaně: ano-vejce hrají prim. Vedle těch natvrdo byly volská oka, míchaná vejce,vaječné smaženky a jakýsi nákyp, topinky, kousky párečků a listové těsto plněné buď sýrem nebo nasladko ořechy, jablky. Mléko a 3 druhy lupínků. Neustále nerezové vany doplňovali, takže když si někdo z nás šel přidat, většinou přišel s něčím "novým" . Uprostřed jídelny další vany se salámy, plátkovými sýry, paštika a plné mísy nakrájených rajčat, okurek, paprik, olivy, vše zvlášť, takže namícháte dle chuti. Balené máslíčko, mísy s plátky "lučiny" nebo balkánu. V jiné části 3 mísy-jogurt, ananas kompot a broskvový a z druhé strany mísa medu a 2 druhy džemu. Káva z pressomatů-museli jste si vyčíhnout kdy z něj teče voda a kdy mléko a vyšlo z toho výborné pití, pro děti kakao. Vedle automat na vodu a 2 druhy "limonád". Jediné co stojí za nespokojenost-když limča docházela-byla úplně vodová, ale stačilo přejít k jinému automatu a nebo upozornit číšníka. Místo u stolů uvnitř se našlo vždy, pokud jste chtěli sedět venku na terase nad mořem, museli jste obě sledovat a číhat. Jako pečivo opravdu nebyla pouze veka-byla světlá i tmavá a vedle světlé a tmavé bulky a toustový chleba. K dispozici je mikrovlnka a různé minitrouby na rozpékání toustů. Opravdu jsme byli velmi spokojení. K obědu i večeři pult začínal rybou-však jsme u moře-následovalo pro klasiky vždy kuřecí ale na různé způsoby(Asie,grilované atd.), vana plná libovoučkých vepřových plátků, vedle grilovaná játra, různé druhy párků, jehněčí na různé způsoby, někdy mořské plody, dokonce 2x byl i žralok! Masové koule "čufty", špagety buď se sýrovou nebo boloňskou omáčkou-ale obě omáčky měly fakt jinou chuť než známe ☺a vždy kousky pizzy. Pak 3 druhy vařené zeleniny a většinou stejné přílohy-hranolky(úplně skvělé, nemastné, lehce křupavé, dlouhé a zlaté, mňam), rýže a vřetena. K večeři přidávali americké brambory. Většinou 2 druhy polévky. K obědu i večeři opět ty mísy plné zeleniny a místo marmelád živé ovoce-švestky, nektarinky, vodní a žlutý meloun,pomeranče, hrozno, půlky jablek, hrušky..Ano, dortíky byly na 1 brdo-piškotová kostička obarvená každý den na jinou barvu, někdy doplněná roládou, někdy baklava-listové těsto s medem, záleží co jste si vyčíhali. K obědu i večeři dostatek bílého a červeného vína.

Jediné co jsme museli je solit ☺ a stát frontu cca 10lidí=ani ne 2minuty. To se přece dá, ne? Holt u stolu vás nikdo neobslouží, jak je asi někdo zvyklý. Na odpolední snack jsme nešli ani jednou, žaludek je jen jeden a výýýborná zmrzka na pláži..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

K vybavení-hotel chátrá to je pravda, ale pomalu. Poznáte to jen na druhý pohled. Vše funguje, s kartou jsme museli na recepci na přeprogramování jen 3x. Prasklou žárovku nám přišli vyměnit 2minuty po nahlášení. Pokud někdo viděl prasklá prkna na chodnících, my ani jedno. Zřejmě opraveno. Personál na barech a celkově by měl více dávat najevo radost ze zákazníků, úsměvy se tedy šetřilo. Ochotní byli-jen naši dospívající si stěžovali na nedostatek ochoty míchat jim koktejly ☺ Děvčata v jídelně byla snad až příliš rychlá-odložili jste příbor a už běžely pro talíř. Mobil jsem neviděla v ruce žádné z nich. Možná proto, že na vše na place dohlížela od pohledu přísná vedoucí a bylo-li v míse posledních 10kousků rajčat už se vezla mísa plná nová.. Vše doháněl skvělý animační tým. Od 10 do 12 a od 16 do 18 na pláží/bazénu a večer ve společných prostorách hotelu organizovali zábavu. Ráno jste měli samozřejmě dobrovolně šanci se rozhýbat u aerobiku-gymnastička říkali oni☺-následoval volejbal a vodní polo a koktejl párty. Odpoledne byla zumba, opět volejbal, bocca, aerobik v bazénu, jakýsi stolní kriket a další. Večer tančili po chodbách a zvali na mini disco/ miss hotelu/ missák hotelu... U recepce je spolehlivá směnárna. V části obrovité recepční haly byl herní kout-kulečník, řízení formule,kotoučkový fotbal atd. O patro níž třeba stolní tenis, fitness místnost.. Wifi díky velkému počtu zájemců občas spadla, ale posezení v měkkoučkých pohovkách bylo pohodlné a tak jste zaběhli vedle do baru a poseděli, dokud zas nenaběhla. Prostě jsme byli s vybavením hotelu, personálem i službama spokojeni.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Na pláž - hotelovou, protože cizího k nám nepustili - všechny 4 výtahy jezdili jak o život. Po vnitřním točitém kovovém schodišti šel manžel jen 1x z recese. Na pláž se dalo dostat i zadní cestou za poslední budovou - svažovala se a tak byla tvořena mnoha dlouhými schody. Vozíčkář by musel na pláž jedině výtahem. Nebo na křídlech racků, kteří sídlili nahoře na výtahové věži ☺ Plážová lehátka byla vždy volná krom první řady, kterou si lidi nechávali trvale zarezervovanou trvale umístěnýma nafukovacíma hračkama nebo kameny. Pár zbylých jste si mohl odchytit předsnídaňovým sjetím na pláž. Ta, která byla prasklá, byla opravená zespodu sešroubováním a leželo se na nich příjemně. Mohli jste si vždy vybrat i ta neprasklá, jen za trochu námahy při šoupání v písku. Slunečníky fungují dobře i ve velkém větru, jsou bytelné. Čistotu moře neovlivníte. Řasy byly - jak kdy, někdy u břehu, někdy dál. Při vstupu do moře v hloubce kolen byly opravdu kameny, bez bot jsem to nedávala, rodina ano. Prostě se musíte plácnout a začít plavat. Zajímavé bylo, že 30temp za červenou bojkou bylo moře najednou mělké a mohli jste cca 30m do hloubky chodit v průzračně čisté vodě a potápět se pro mušle (motýlky) a krabíky. Pláž hlídali plavčíci a pokud byla červená vlajka, nepustili vás do vody s lehátky-nebo jen u kraje a ne v zadní mělké části. Každý den si můžete vyměnit hotelové karty za čisté voňavé ručníky-klidně i 2x denně. Uvítali jsme na pláži sprchy a zděné toalety.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Byla jsem spokojená, že je hotel hlídaný. V přístupových částech do hotelu byly kamery, na terase nad pláží stále seděla ochranka s dalekohledy. Prostor mezi pláží a hotelovým komplexem je vyplněn bujnou vegetací, takže žádný zloděj nemá šanci.

Pokud se vydáte za nákupy-cestou na konec zátoky do Elenite potkáte opravdu skládku-plné popelnice a za nima hromada. Nevím jak často to někdo likviduje. V Elenite je cca 20 obchůdků a supermarket ALDO. Víc nic krom dalších hotelů. Druhým směrem je potřeba jet spíš autobusem až na Sluneční pobřeží-pozor na "taxikáře" v dodávkách co vám zastaví s větou, že jsou stejně drazí jako bus ale nejsou. 1 cesta stojí 4Lev, u nich 5Lev. Pro podnikavé jako my píšu že autobusák pro cesty např. do Burgasu se jmenuje AVTOGARA a je v půli Sluneč.pobřeží. Otevřené okénko je do půlnoci! To aby v Čechách pohledal! Kousek od hotelu je rovněž molo, odkud je lodní spojení do Nesebaru. U hotelu rovněž staví svozový bus do Aquaparku.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Co napsat víc. Dovolenou jsme si užili a máme na ni prima vzpomínky a jeli bychom zas!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 49
z 58 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Vlas - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání