Napsat recenzi

Jednou stačí

Recenze hotelu Aqua Azur Hotel **** (Bulharsko - Svatý Konstantin - Svatý Konstantin)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 311x
Recenze se líbila: 345 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 1
  • wifi koutek wifi koutek

Nevím podle čeho se v Bulharsku přidělují hotelu hvězdičky, ale čtyři bych určitě tomuto ubytování neudělila. Kapacitně hotel nezvládá zajistit adekvátní stravování pro všechny návštěvníky. Jídlo je ve směs dobré, i když se musí občas něco dokořenit, ale fronty o oběd a večeři, poté nedostatek místa k usazení a čekání na příbory, dokáže člověku znepříjemnit celý pobyt. Časté fronty a tím pádem potom i "boj" a tlačenice o místo jsou velmi nepříjemné. Doporučila bych buď přijmout koordinátora pro usazování lidí, nebo NABÍZET UBYTOVÁNÍ POUZE SE SNÍDANÍ! Protože ta jediná se dala zvládnout bez boje.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Hotel je velmi pěkný, prostorný. Měli jsme pokoj se dvěma přistýlkami. Dostatečný prostor, balkonek, pěknou koupelnu s vanou, velkým zrcadlem, fénem a drobnými hotelovými doplňky (šampon, mýdlo, ručníky, župany, pantofle, vatové tyčinky a čepice do sprchy). Snídaně oběd večeře v restauraci, poté možno se občerstvit v Lobby baru u recepce a v baru na pláži, kde je možno využít služeb all incluzive od 11:00 do 23:00. Moc se mi líbila akvária u Lobby baru.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Dalo se. Některá jídla byla dobrá. Některá nedochucená, ale každý si tam najde to své. Bohužel hotel kapacitně nezvládá obědy a večeře!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Ustlané postele uklízečkou jsou fajn, ale s toaletním papírem se zachází jako se zlatem. Za celý týdenní pobyt jsme dostali tři ruličky a to jsme byli čtyři. Obsluha u barů se tváří jako když je tam za trest. Celý pobyt zpříjemňoval v daných hodinách animační tým Alexandria klubu, který zabavil děti i dospělé, pochvala! Venkovní i vnitřní bazén je moc hezký a udržovaný, celkově zahrada je moc pěkně udržovaná. Lehátka u bazénu je potřeba zabrat již brzy ráno, jinak přes den nemáte u bazénu šanci. Pro internetové maniaky - wifi tam je -

asi osm, ale nefunguje skoro žádná, a když, tak někde v okolí recepce a výtahu.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

K moři je to několik schodů, které dají někdy starším lidem zabrat. Pláž je pěkná, písčitá, mírně svažitá, plná mušlí ale i lidí, s tím se v sezóně počítá. Vpravo na pláži u kamenného výběžku se dá najít horký pramen, který poznáte podle fronty lidí.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Z jedné strany hotelu je rychlostní silnice, z druhé strany bazén a krásná zahrada. Nedaleko jsou obchody a stánky, kolotoče pro děti a restaurace. V restauracích se nikam nespěchá. Přinesou jídlo tak jak se uvaří, ne všem najednou. V nedaleké taverně někde za letním kinem jídla velmi chutná! Je tam mmj i hřiště pro děti. Doporučuji navštívit několik kilometrů vzdálené delfinárium, sice opět fronta a tlačenice, ale stojí to za to!

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Přístup a organizace A***** klubu v pořádku. Ale... Letadlo nám letělo až večer, takže poslední jídlo bylo oběd. Myslím, že snad nikdo nechtěl doplatit večeři za 18 leva, aby si vystál poslední frontu a užil si boj o místo k sezení ještě s dalšími novými návštěvníky. Po ustřihnutí náramku all incluzive už nedostanou děti odpoledne ani zmrzlinu u bazénu = TRAPNÉ! Zážitek to byl, ale nevrátila bych se.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 30
z 63 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

dominika: spokojenost - 11. 8. 2017 0:43

V hotelu jsme byli ubytováni v půli června. Tudíž před začátkem sezony. Obsazenost hotelu byla minimální, takže klidný pobyt na hotelu, téměř prázné pláže...paráda. Ubytování hezké, čisté,zahrada hotelu také čistá a udržovaná, totéž platí i pro bazén. Personál ochotný. Co se týče jídla, myslím, že si každý přišel na své. Od masožrouta, po vegetariána až po milovníka sladkého či salátů. Jediná připomínka k jídlu je, že bulharské jídla jsou hodně planá a zeleninové saláty nebyly vůbec dochuceny. Žádný boj o místa v jídelně a příbor se nekonal. NA jídla byla vyčleněna dostatečná doba. Pláž je kousíček od hotelu, čistá, dobrý přístup. 2lehátka a 1 slunečník za cenu 10 leva. Ceny v barech, restauracích a obchodech hodně podobné těm našim. Možná je můj názor ovlivněn tím, že to byla první dovolená formou all inclusive nebo tím, že jsem opravdu nezažilý " přímou sezonu" , ale s dovolenou a přístupem ck jsme byli velmi spokojeni. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání