Napsat recenzi

Aqua Azur recenze

Recenze hotelu Aqua Azur Hotel **** (Bulharsko - Svatý Konstantin - Svatý Konstantin)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 237x
Recenze se líbila: 261 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hlučný hotel , vhodný pro rodiny s malými uřvanými dětmi. V žádném případě pro nikoho, kdo by si chtěl odpočinout.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoj čistý, uklízený. Poslední dva dny pobytu all inklusive už ale neuklízeli ani neměnili ručníky atd. Upozornění pro ty, kteří budou mít poslední den naplánovaný s odletem až v odpoledních či ve večerních hodinách: v uvedený den dostanete pouze snídani a oběd, večeři nikoli. Tu si můžete pořídit za příplatek. Nejpozději do 12.00 musíte odevzdat klíče od pokoje a all inclusive pásku z ruky. Od uvedeného momentu můžete být rádi, že vás nechají posedávat ve vstupní hale hotelu anebo se placatit kolem bazénu.Jelikož jsme měli sebou malou vnučku, která po obědě chodí spát, musel jsem jako každý jiný den brzy ráno vstát a jít si ručníkem zabookovat dvě lehátka a slunečník (příchod k bazénu po snídani bez "rezervace" ručníkem znamenalo automatickou stopku na lehátka). Takže po snídani, odevzdání klíče (kartička) a obědě jsme se přesunuli k bazénu, kde se dala letní vedra překonat nejlépe. Problém byl trochu s WC, které jsou nejblíže bazénu (uvnitř hotelu v tzv. převlékárnách), což byla ovšem tragédie s čistotou.. Ti zkušenější už věděli, že lepší je to v prvním patře před jídelnou a ještě lepší na patře, kde se nachází recepce a lobby bar. Tady byly WC čisté, protože se jedná o "výkladní vstupní skříň" hotelu. Spát se dalo celkem slušně hlavně přes noc (klimatizace fungovala), kdy mnoho rodin putovalo brzy spát s malými dětmi a byl klid. Dáchnout si na klimatizovaném pokoji bylo přes den sice možné, ale každodenní dunění reprodukované muziky od bazénu vám občas nedovolilo usnout. Ještě horší byly uječené hlasy animátorek, které neustále vykřikovaly jakési výzvy k organizovanému čvachtání v bazénu. Poděkování animátorkám určitě patří za každovečerní pořádání dětských diskoték, různých her atd. , u bazénu z čehož byly děti opravdu nadšené.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Děti po většinu dnů "jeli" na hranolkách s kečupem a sladkostech. Pro dospělé katastrofa - ryba 1000 x jinak + nějaké jejich záhadné mišmaše, které jsem raději ani nezkoušel. Polévky též slabota - často se v nich objevovaly ingredience, které zjevně pocházely z předchozího dne. Největší kámen úrazu byla skutečnost, že jídelna byla neskutečně malá, takže každodenní fronty na cokoliv a rvačky o kus žvance. Do toho hluk z rozbíjeného nádobí a nekonečný řev dětí. Jediná pochvala pro zeleninový pult.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Uklizečky často opruzovaly už v 8 ráno. Obsluha v jídelně se snažila, ale nestíhala. Borci na obou barech (Lobby bar u recepce a bar u bazénu) byli otrávení , jak malajské šípy. Dávali dostatečně najevo nespokojenost s tím, že nám pití musí pouze nalít bez možnosti za cokoliv kasírovat. I když máte all inclusive všude vidíte úsporný mód, aby prodělali co nejméně. Takže malé kelímky na alko i nealko, malé hrnečky na kávu atd. Samozřejmě asi jako i v ostatních hotelích můžete popíjet co hrdlo ráčí, ale jedná se o samé místní samohonky, včetně piva. Chce-li si chlapák dát nějakou ostřejší známou značku, už musí platit. Recepční byly v pohodě. Pořadí národností, co se chování týká: 1. Poláci - totální nukleární hovada 2. Bulhaři, Rusové apod. 3. hezké třetí místo Češi...

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Nepořádek na pláži, poházené kelímky od pití, igelitové sáčky v keříčcích atd. Za lehátka a slunečník u pláže se musí platit.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Špína a nepořádek. Vím, že poházené kelímky, rozlité lepkavé nápoje u bazénu dělají bohužel hosté, nicméně nikdo se to nepokoušel uklízet. To samé samozřejmě na pláži u moře. Bazén musí všichni nejpozději v 18.00 opustit. Bary fungují do 23.00 hodin

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Negativní. Bohužel jsme zájezd koupili na poslední chvíli a nebyl čas na bližší zkoumání. Již nikdy!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 30
z 63 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Svatý Konstantin - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání