Napsat recenzi

Vila Siroko Sozopol

Recenze hotelu Vila Siroko (Bulharsko - Sozopol - Sozopol)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 86x
Recenze se líbila: 342 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0

Za tu cenu celkem dobré. I přes nějaké nedostatky, které se dají překonat, bych opět Sozopol navštívil.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Neškodilo by občas utřít prach. Pension je na kopci, takže nic moc pro starší lidi. Byli jsme ubytování v nejvyšším patře. Pěkný výhled z balkonu na moře a část města. Během týdne proběhl úklid a výměna ručníků. Majitelé jsou v pohodě. Delegát Žoro super. Ale bohužel bydlí v Primorsku

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Ubytování bez stravy. Místní strava nic moc. Jídlo drahé, malé porce, neochucené. Neumí prostě vařit. Skončili jsem na kebabu a palačinkách. Pivo Kamenica - dobré.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Plastové rozlámané židle byl asi největší problém. Lednice také moc nechladila.

Pláž a moře  průměrně (2,7/5)

Na hlavních plážích odpadky a vajgly . Při vlnách bordel v moři. Dvakrát jsme měli na sobě po koupání nějaké černé skvrny, jak od vyjetého oleje. Z plavek to šlo těžko dolů. Když jsme našli pláž kam se chodily koupat místní. Byla tam tak čistá voda, že se dalo šnorchlovat. Z této pláže jsme viděli na večer delfíny. Na hlavní pláži pouze jedna sprcha . Restaurace, které patří ji poskytuje zdarma . Městská pláž - placená sprcha v budově - katastrofa. Sprchovali jsme se až na pokoji.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

V pořádku. Směnárny na každém kroku, jsou otevřeny až do pozdních hodin.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Sozopol je celkově pěkný. Noční život. Jel bych tam klidně někdy ještě jednou.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sozopol - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání