Napsat recenzi

Kvalita za málo peněz, ale otřesné okolí

Recenze hotelu Black Sea Star Hotel **** (Bulharsko - Sozopol - Sozopol)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 106x
Recenze se líbila: 276 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Doporučuji.

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Hotel velmi dobrý, byť bych jej nezařadil do kategorie 4*, ale spíše 3+. Člověk však musí mít štěstí na recepčního a u přidělení pokoje. Drtivá většina pokojů je orientována směrem do hotelového dvoru s bazénem, ale pár jich je orientováno i na opačnou stranu - do "bažin". Také nejsou úplně ideální pokoje v přízemí, které mají místo balkonů předzahrádky oddělené živým plotem. Ideální jsou pokoje v bloku C a D. Jedná se zpravidla o dvoupokojové apartmány s velkými místnostmi. Prostředí je čisté, každý den pokojské zametaly pokoje, akorát se někdy nemohly dopočítat toaletních papírů nebo ručníků - stalo se, že nám chyběly.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Strava je trochu jednotvárná a nabídka není příliš pestrá, první den nám to vadilo, ale poslední den už jsme si ani nemohli vzpomenout, proč vlastně. Člověk si totiž vždycky vybere.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení ok. Jen v pokojích dále od recepce nefunguje Wi-Fi. U hotelového bazénu ano.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře mělké, teplé, pláž písčitá, užili jsme si i vlny. Platí se tu za lehátka a slunečník 20 leva na den, když chcete na kratší dobu, dá se to ukecat. Často jsme neplatili nic, protože jsme se prostě s výběrčím minuli.

Okolí hotelu  průměrně (1,7/5)

Okolí je příšerné. Hotel je prsknutý do rákosí a suti. Služby tu nejsou žádné. Na pláži jsou bary a obvyklé atrakce, v hotelu obchod smíšeným zbožím, jinak tu není nic. Do bankomatu jsem musel jít pěšky do tři kilometry vzdáleného města Černomorec. Hotel není daleko od pláže, asi 100 metrů, ale musí se projít socialistickým zrůdným kempem. Kolem hotelu vede velmi frekventovaná, ale extrémně úzká silnice, kterou hlavně o víkendu obklopí desítky parkujících aut.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Za ty peníze, to stálo opravdu za to.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sozopol - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání