Napsat recenzi

Arkutino Family Resort **** - má moje doporučení.

Recenze hotelu Arkutino Family Resort **** (Bulharsko - Sozopol - Djuni)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 988x
Recenze se líbila: 518 čtenářům
Fotografie: 47
Videa: 0
Komentáře: 0

Doprava: letecky

Délka pobytu: 8 dní, od 13.6.2014 do 20.6.2014

Výlety: Nesebar old town s průvodcem + Slunečné pobřeží (20 éček na osobu). Výlet lodí z Primorska zrušen kvůli počasí (10 éček na osobu).

Ubytování  průměrně (4,6/5)

2-lůžkáč + přistýlka, balkon s hezkým výhledem na resort a okolí. Okna pokoje do tří stran. Částečný výhled také na moře. Pokoje i budovy jsou po kompletní rekonstrukci. V pokoji individuálně ovládaná klimatizace, LCD TV, mini lednice, Wi-Fi (v recepci i na pokoji plný signál), varná konvice, vysoušeč vlasů, koupelna s bezbariérovým sprchovým koutem. Potěšily sprchové gely, šampony, mýdla, ručníky a "šitíčko" značky Arkutino Family Resort. Vše včetně zařízení zánovní a funkční. Úklid pokoje každý den, přesně v čase naší snídaně.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

All inclusive. V resortu 3 bary a 3 restaurace (hlavní veliká naproti recepci, druhá vegetariánská pod ní a třetí zatím neotevřená). Snídaně, obědy, večeře, odpolední občerstvení u venkovního grilu a celodenní drinky (10:00 - 22:30). Výběr a množství jídel dostatečné a snad až na pizzu (čekací doba na výrobu max. v řádech minut) se nikdy na nic čekat nemuselo. Výběr hlavních jídel každý den pozměněný. Výhrada jen k občas nižší, ale nikoliv nízké teplotě hlavních jídel, možná také způsobené pozdějším příchodem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

3 bazény (hl. 1,5 m, 1,2 m a brouzdák), venkovní posilovna, dětská klubovna, hřiště, plac pro společenské akce (disko, karaoke, tance), o rozproudění zábavy se starající dva zdejší animátoři s partnerkami animátorkami, Piano bar, ping-pong, půjčovna kol, prádelna, obchod s potravinami, upomínkovými předměty a vším, co by se mohlo hodit při pobytu u moře a údajně i kadeřnictví.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Arkutino beach - dle mnohých jedna z nejhezčích pláží v Bulharsku. Resort a pláž propojuje dřevěný chodníček vedoucí přes až 4 metry vysoké písečné duny. Vzdálenost na pláž cca 300 metrů (5 minut klidné chůze). Pláž je dostatečně dlouhá i široká. Každý si najde místo pro klid a soukromí (vhodné i pro nudisty). Vybavení - 2x bar, hřiště pro beach volleyball, sprchy, WC, převlékací zástěna. Užívání slunečníků a lehátek je již zahrnuto v ceně. Pláž je udržovaná, s břehy lemovanými mušličkami, 100% písečná a v čase 8:00 až 18:00 pod dohledem plavčíků. Přístup do vody bosou nohou bez obav z úrazu a velmi pozvolný.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

V okolí resortu jen příroda (mírně kopcovitá s listnatým porostem), chráněná oblast Ropotamo, stejnojmenná řeka a silnice spojující Burgas s hranicí s Tureckem (z pokoje neslyšitelná). Civilizace v těsné blízkosti resortu = 0. Nejbližší civilizace - menší obydlená osada na místě, kam se před desítkami let jezdívalo kempovat, resort Svatý Toma (15 minut chůze při pobřeží směr Dyuni). Nejbližší přímořská letoviska - na sever Dyuni, Sozopol a na jih Primorsko, Kiten.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Má moje doporučení.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sozopol - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání