Napsat recenzi

Rodinná dovolená na Slunečném pobřeží

Recenze hotelu Yavor Palace Hotel **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 466x
Recenze se líbila: 325 čtenářům
Fotografie: 21
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotel Yavor Hotel Yavor
  • Hotel Yavor Hotel Yavor
  • Vodní taxi Sun Beach - Nesseber Vodní taxi Sun Beach - Nesseber
  • Sexuální městečko Sexuální městečko
  • Sexuální městečko Sexuální městečko
  • Mumraj na hlavní třídě Mumraj na hlavní třídě
  • ""Pirátská loď"" ""Pirátská loď""
  • ""Pirátská loď"" ""Pirátská loď""
  • ""Pirátská loď"" ""Pirátská loď""
  • Hotelový bazén 6:21 - to je ale o tupých lidech.Typická lidská vlastnost  ... Hotelový bazén 6:21 - to je ale o tupých lidech.Typická lidská vlastnost ...
  • Hotelový bazén 6:21 - to je ale o tupých lidech.Typická lidská vlastnost  .. Hotelový bazén 6:21 - to je ale o tupých lidech.Typická lidská vlastnost ..
  • Hotelový bazén 6:21 - to je ale o tupých lidech.Typická lidská vlastnost  .. Hotelový bazén 6:21 - to je ale o tupých lidech.Typická lidská vlastnost ..

Hotel Yavor **** Pěkný hotel se standartním vybavením.Ke každému pokoji balkon,což jsme ocenili my,kteří jsme měli to štěstí a měli jsme výhled do vnitřní části,kde byl bazém.Dalo by se najít spousta drobných chyb a vad,ale byly to drobnosti,které nám naši dovolenou neznepříjemnily.Celkově jsme si dovolenou užili.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Pokoj s balkonem a výhledem na bazén.Měli jsme to štěstí a byli ubytováni v té lepší polovině kvůli výhledu a soukromí.

Standartně vybavený dvoulůžkový pokoj s přistýlkou.,k dispozici televize a lednice.

Za 1 leva pohozenou ráno na postel bylo krásně uklizeno.

V koupelně sprcha a umyvadlo,zabudovaný vysoušeč vlasů.

Na pokoji málo zásuvek - pouze jedna volná,v dalších dvou lednice a televize.

Klimatizace funkční a dostačující.

Jediné,co bylo nepříjemné chování hostů a ochota cokoliv řešit na recepci.Viz lehátka.Celkem malý bazén a kolem něho cca 50 lehátek,která hned od rána nechápaví lidé obsazovaly ručníky.Kdyby všude nebylo upozornění ve čtyřech jazycích,že obsazování lehátek je zakázáno pod pokutou 50 Leva,nic by se nedalo vytýkat.Ale když v osm ráno je okolo bazénu pět lidí a v bazénu tři a lehátka obsazena,tak je to špatně.V tom jsou trochu laxní.A stačilo by málo ... Popravdě,jeden den v půl sedmé ráno jsem měl sto chutí ty ručníky jít posbírat a dát na recepci.Jen jsem si říkal,že by stejně nic neřešili,tak jsme se vyždy odpoledne " nějak po svém poradili "

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Stravování je silná stránka hotelu.Jídlo dobré,široký výběr všech možných variant.

Jediné,co se dalo vytknout byla absence večerní kávy a kávy po obědě..

Když zaplatím All Inclusive,proč si večer musím kupovat v hotelovém Lobby baru kávu za tři leva?

Poslední káva AllInclusive ve čtyři hodiny na svačině.

Pool bar.Obyčejný,málo místa okolo,ale dalo se sedět kdekoliv.Nikomu to nevadilo.Nápoje zdarma - pivo na žízeň dobré,víno jeden level nad "krabičákem",místní lihoviny a aperitivy se daly konzumovat. Šest koktejlů ...

Sprite,Cola,džus,sodovka ..

Celkem spokojenost

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Nesetkali jsme se s ničím negativním.

S personálem hotelu i restaurace jsme byli spokojeni.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Pláž asi 5 minut od hotelu,velká,písčitá.100 metrové úseky se slunečníky a lehátky - velmi předražené - slunečník se dvěma lehátky 24 Leva na den.Mezi tím cca 50 metrové úseky volné,bez placení.

Vstup do moře pozvolný a písčitý.První dva dny jsme zažili vitr a vlny,další dny krásné,čisté moře.Občas medůzy,dopoledne spousta krabů,rybiček a vodních živočichů.

Pláž hlídaná "SPASITÉLI" , což je Pobřežní hlídka.

Spousta vodních adrenalinových sportů.My jsme vyhodnotili jako nejlepší sastém ráno moře,po obědě bazén,večer procházka na molo a po pláži.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

V okolí hotelu další hotely,samoobsluhy a krámky se vším možným.Před každým "supermarketem" velké ledničky s nápoji.Na každém rohu sex-shop,erotický klub,erotický bar ... což u osmiletého dítěte vytvoří názor "sexuální městečko"

Spousta stánků a různých lákadel.

Ceny přijatelné.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Celkově hezká dovolená.Pokud si jedu užít a ne hledat co je špatně,tak super.

Dopučuji návštěvu městečka Nesseber a naopak nedoporučuji těžce komerční Pirátskou loď ,ketrá vlastně pirátskou lodí ani není .... Zbytečně drahé a určitě je levnější varianta,jak si užít plavbu na volném moři

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 38
z 76 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání