Napsat recenzi

Dovolená pro nenáročné

Recenze hotelu Yavor Palace Hotel **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 115x
Recenze se líbila: 197 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Průměrný hotel s krásným bazénem, vynikající stravou, s celkem ochotným personálem, poměrně daleko od pláže. Hotel pro nenáročné turisty.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Pokoj s balkonem směrem k bazénu a k baru není žádná výhra, do nočních hodin je slyšet bujaré veselí podnapilých turistů. Na pokoji je vestavěná ovladatelné klimatizace, bez které by to nešlo. Pokojské každý den mění osušky a ručníky a doplňují toaletní papír, s ostatním úklidem už to tak slavné není, ale katastrofa to také není. Pokojské na požádání vyhověly všem přáním. Sprchový kout průměrný, s ne příliš dobře upevněnou zástěnou a nedobře utěsněný - voda se dostávala mimo kout. Záchod často protékal, někdy se podařilo spláchnout tak, aby neprotékal. Matrace poloměkké až měkké. Na pokoji funkční minilednička a TV.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Stravování all inclusive probíhalo v hotelové restauraci a v zahrádce před restaurací. Do restaurace zákaz vstupu v plavkách, zákaz odnášení jídla i nápojů. Snídaně, obědy a večeře formou bufetu, odpolední svačinka připravována na počkání přímo kuchaři. Pokud bylo více lidí, stála se na svačinku poměrně dlouhá fronta. Snídaně středoevropského stylu, sýry, salámy, míchaná vejce, volská oka, vařená vejce, opečená slanina, máslo, pečivo tmavé i bílé s možností pečení v toustovači, ovoce, zelenina, káva, čaj.

K obědu polévka, cca různých zeleninových salátů, kuřecí, vepřové, někdy i hovězí maso, těstoviny, rýže, brambory, vesměs velice dobře ochucené, nepřesolené, k dispozici čistá voda a džusy, případně nápoje z místního venkovního baru zdarma od 11:00 do 22:00 (místní pivo, pepsi cola, 7-up, sprite apod).

Odpolední svačinka - pizza, párek v rohlíku (rohlík i párek studené), kebab, burger, pestrá nabídka zmrzliny (každý si nabírá kolik chce).

Večeře podobné jako obědy, navíc téměř pokaždé nějaké rybí maso.

Jídlo je pravidelně doplňováno, personál restaurace perfektní, okamžitě uklízí použité nádobí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Personál hotelu příjemný, někdy je problém s domluvou, často neznalost angličtiny i ruštiny. Z vyžití je výborný čistý bazén, lehátka však bývají od rána obsazena.

V hotelu je i SPA centrum (nevyužili jsme) a směnárna (za 100 euro 190 leva). Ostatní jsme nevyužili ani nehledali.

U bazénového baru klasické all inclusive - místní alkohol, přeslazené míchané nápoje, káva, čaj...., reprodukovaná hudba.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Pláž poměrně daleko od moře, více jak 500 metrů. K dispozici plážový servis - slunečník za 10 leva, každé lehátko za 10 leva. Moře s pozvolným klesáním, poměrně dlouhá cesta k hloubce - vhodné pro děti, kterých zde je také velké množství. Voda ráno klidná plná medúz, které ovšem nežahají. Postupem času se začínají tvořit středně velké vlny, voda příjemně teplá.

K dispozici plážové aktivity za úplatu - masáže, parasailing, banány za skútrem apod.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

V okolí hotelu malé markety s nonstop otevírací dobou, lunapark, hlavní třída s mnoha stánky, klasika...

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Od neděle do čtvrtka byla v hotelu ubytována početná skupina hlučných cizinců s vlastní dvojčlennou kapelou, každý den od 21:00 do 23:00 hlučná živá hudební produkce a hluční podnapilí hosté. Ti hlučeli dlouho po půlnoci, noční hluk nikdo neřeší....

Stravování velmi dobré, ostatní průměrné, hotel pro nenáročnou klientelu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 38
z 76 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání