Napsat recenzi

Tiara beach - krásná dovolena

Recenze hotelu Tiara Beach Hotel **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 943x
Recenze se líbila: 629 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pěkny hotel, velký bazen, vyžití pro deti, skluzavky, luxusní jídlo.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Krasne pokoje, velký sprchový kout. Ručníky, šampiony, mýdla a krém každy den pokojské doplňovaly a prevlikaly postele. Klimatizace na pokoji s manuálnim ovládáním. Trezor na pokoji byl za poplatek cca 40lv za tyden. Dětská postylka zdarma, detskych zidlicek v jídelně dostatek.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Jídlo výborně, velké množství na vyber. K obedu skvěle polévky, jídlo se porad stridalo, zmrzlina skoro cely den, kafe, hor.cokolada a capucino, vody a limo porad k dispozici. Možnost vybrat si z 15 druhu míchaných koktejlu, ale pozor na led, mela jsem z toho žaludeční problémy. Velké množství zakusku, odpoledne sendvice, hamburgery, kebab.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,8/5)

Ručníky měněny každy den, personal usměvavý, mily, vstřícný. Mama mela narozeniny a dostala na pokoj dortik a brahoprani od celého hotelového týmu a uklízečka, která dort donesla ji blahoprala. Nosiči zavazadel a opravari jsou zvyklý dostávat dyžka, takze po vykonání služby čekají, ze neco dostanou, mějte proto u sebe vždy drobné.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž čistá, písčitá, pozvolný vstup do moře, plavčici na plazi, kdyz je žlutá vlajka hodne hlídají, aby jim lidi neplavali daleko. Lehátka a slunečníky za poplatek, ale dá se ležet i mimo placenou zónu na rucniku. Je lepší pouzivat pláž dále od hotelu směrem k okraji centra, je tam méně lidi.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Noční život každy den, spousta kramku, stánku, ruské kolo, skákaci hrady, vláček po městě, koňsky kočár.Doporučuji noční výlet vláčkem do Nesebaru. Vláček stoji 3lv, autobus 1lv.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Určitě doporučuji, loni jsme byli v hotelu Longoza, který se nam také moc líbil, ale Tiara beach je ve všem mnohokrát lepší.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání