Napsat recenzi

Pěkný hotel blízko pláže

Recenze hotelu Sirena Hotel *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 242x
Recenze se líbila: 455 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Slušný hotel za slušnou cenu.

Ubytování  průměrně (4/5)

Všechny pokoje mají výhled na moře, ale pozor, z pokojů v prvním patře moře moc vidět není. Měli jsme pokoj 215 a byl tam cítit odpad v koupelně a tento pokoj má společnou terasu se sousedním pokojem, takže pokud požadujete při posezení na terase soukromí, tak můžete být zklamáni. Pokoje ve vyšším patře mají balkónky a lepší výhled na moře.V pokoji je lednice, klimatizace. Klimatizace pracuje jen při zavřených dveřích na terasu a ty jdou zavřít jen zevnitř. Jsem zvědavá, zda někdy narazím na hotel, jehož architekt počítal s tím, že hosté budou potřebovat usušit plavky. Tady šňůru a kolíčky s sebou. Počítejte s komáry. Hotel je asi 100 m od pláže, na kterou se jde po dřevěné lávce.

Také počítejte s tím, že na pláži je diskotéka, kterou uslyšíte až do rána do cca 6 hodin.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Jídlo uspokojivé, ovoce nejčastěji švestky a meloun. Při polopenzi nejsou k večeři nápoje a lze je samozřejmě zakoupit, ale malá lahev vody stojí 1,60 Lv. V obchodech se dá koupit 1,5 l lahev vody za 1 Lv, narazili jsme na menu za 5 Lv, pivo v restauraci u hotelu za 2,60 Lv, dá se najít restaurace, kde je velké pivo za 1 Lv.

Na večeři v hotelu nabízeli většinou něco z mletého masa, menší výběr z příloh, ale hodně zeleniny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Personál v jídelně příjemný, na recepci se toho ale moc nedozvíte. Animační programy tento hotel nemá. Bazén u hotelu je vyhovující a příjemný. Lehátka a slunečníky u bazénu jsou zdarma, ale musíte se zachovat jako ostatní - obsadit si lehátko už brzy ráno ručníkem, jinak budete po snídani překvapení, že u bazénu není ani noha, ale na všech lehátkách je ručník. Hlídání dětí hotel nenabízí. V hotelu je fitcentrum.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je písčitá, moře teplé a dlouho mělké, velké vlny, vítr (v obchodech je možné za 4 Lv zakoupit šroubovací nástavec na slunečník, který v písku drží). Na pláži nebyly žádné medúzy ani ježci, poslední den dost chaluh. Slunečník na pláži stál 10 Lv na den, lehátko také 10 Lv. V zóně s placenými lehátky a slunečníky není možné rozložit svůj slunečník, ale neplacená zóna je poblíž. Na pláži byla v srpnu hlava na hlavě. Pláž byla čistá a moře také. Jen občas něco odvál vítr do vody.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Slunečné pobřeží si užijí více než rodiny s dětmi příznivci diskoték, vodních dýmek a adrenalinových zážitků. Škoda, že nezastavěné parcely jsou v zanedbaném stavu. Málo zeleně, hodně restaurací a obchůdků se zbožím, jaké u nás prodávají vietnamští obchodníci. Očekávejte spíš "mimoně", než speciální koření nebo sýry.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Celkově jsem byla s pobytem v tomto hotelu spokojená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání