Napsat recenzi

Bulharsko už nikdy víc !

Recenze hotelu Nessebar Beach Hotel *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 1 232x
Recenze se líbila: 549 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byla jsem na dovolené už v několika zemích, ale Bulharsko mě velmi zklamalo. Přímo u pobřeží, kde jsou hotely a promenády to ujde, ale uděláte pár kroků do města a uvidíte těžký pozůstatky komunismu, panelákov a špína. No hrůza.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Hotel je velmi pěkný. Měli jsme rodinný pokoj, což byly dva pokoje propojené dveřmi - dvě koupelny, dva balkony. Super bazény, jeden přímo u baru, takže nemusíte ani vylézt z vody, když chcete napít. Jediné ,co nám na ubytování vadilo, bylo to, že jsme bydleli v poslední části hotelu, tak jsme to měli do jídelny a k bazénu docela z ruky.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Tak tady musím být hodně kritická. Snídaně ještě ušly, tam je vážně výběr dobrý, ale obědy a večeře byly katastrofa. Pokud nemáte rádi zeleninu, tak se nenajíte. Byly tam tři druhy přílohy - rýže, brambory nebo kaše a hranolky. kromě hranolek byly všechny přílohy posypané nebo dochucené kořením a zeleninou. K tomu byly dva druhy teplých jídel - maso nebo ryba, které plavaly v zelenině a různých ochucených omáčkách. Ani jednou nebyl kus masa nebo ryby zvlášť, aniž by to v něčem plavalo. Ochutnali jsme toho hodně, ale fakt se to nedalo jíst. Takže jsme se dojídali sladkostmi, buchet a dortů tam je spousty a ty jsou teda výborné. Ale žít se na tom 10 dní nedá. Jo ještě ujde odpolední občerstvení u bazénu. A mimochodem taky jsme tu zažili střevní potíže, já s dcerou jsme strávily dva dny na pokoji. Nevím jestli to bylo z jídla, mohla to být viróza.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Musím pochválit animátory, to bylo fajn. Můžete si zahrát vodní pólo, volejbal nebo zacvičit zumbu. Pro děti je tam také hodně zábavy. Ostatní personál v pořádku, ale v jídelně nám lezlo na nervy, že jste ještě nedojedli, tak už vám brali talíř od pusy. Když jsem byla nemocná, tak manžel musel jít sám na snídani, nandal si jídlo, dal ho na stůl a než si došel pro kávu, tak bylo jídlo pryč, tak si šel nandat nové, ale než se vrátil byla káva pryč. No prostě jsou tam až moc aktivní.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Vzhledem k tomu, že jsme bydleli až na konci hotelu, museli jsme si najít k moři zkratku, protože kdyby jsme chodili okolo bazénu, kudy vede cesta, tak by jsme se fakt hodně prošli.

Moře bylo každý den jiný, jednou jako rybník, příště zase velké vlny. Jednou tam bylo dokonce plné moře medúz, ale druhý den už zase nic.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Hned u hotelu spousta obchodů, barů a zábavy. Večer všechno osvětlené, já to nazvala komunistické Las Vegas. Jediné co mě vážně hodně nadchlo a co každému doporučuji navštívit, je staré město Nessebr, které je nádherné a hlavně po setmění. Dojeli jsme tam autobusem, což je v Bulharsku zážitek. Narvaný autobus a máte pocit, že vás řidič brzy někde obrátí, protože řídí jako prase. Ale když tu jízdu přežijete, tak to fakt stojí za to. To město je nádherné.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Ubytování je super, ale když máte zaplaceno all-inclusive a máte hlad, tak je to fakt blbý. Bulharsko mě ničím nenadchlo a příště si vyberu určitě jinou zemi.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 49
z 63 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání