Napsat recenzi

Vydarená dovolenka

Recenze hotelu Meridian Hotel Smartline **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 413x
Recenze se líbila: 512 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Užili sme si krásny týždeň na Slnečnom pobreží. Kto však hľadá pokoj a ticho, nech zabudne - do skorých ranných hodín (do 3tej až do 4tej) hudba a hlučná zábava v okolí hotela. Ale pri zavretom balkóne a klimatizácii sa to dalo vydržať. Čo sa týka kúpania, zvolili sme si variant - doobeda pri hotelovom bazéne (bol čistý, pomerne veľký, s barom, lehátka a slnečníky zadarmo, keďže sme mali all inclusive) a poobede pri mori na pláži, ktorá bola asi 10 min od hotela. Výlety poriadané cestovkou sme nepodnikli vzhľadom na krátkosť pobytu, ale zašli sme si miestnou dopravou do neďalekého Nessebaru - krásne miesto. No a čo sme boli prekvapení, bolo tam veľmi lacno. Aspoň v kaviarňach a v stánkoch. Reštaurácie neviem posúdiť, keďže sme mali all inclusive.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

malé negatívum - niekedy dlhé čakanie na výťah, volili sme radšej schody, v našom prípade (5.poschodie) to nebol až taký problém - rovnako ďaleko k reštaurácii na 11.poschodí aj k recepcii na prízemí :))

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

mali sme all inclusive - niet čo vytknúť

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

bulharskí animátori pri bazéne - Saša bol šikovný a stále sa venoval klientom, kdežto animátorky sa iba predvádzali miesto toho, aby vymysleli kreatívnu zábavu pre deti pri bazéne

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

neskutočne drahé slnečníky s lehátkami :(( avšak piesok bol príjemný, jemný, dalo sa ležať priamo na osuške, no more nás neuchvátilo, pri brehu bolo špinavé od morských rias, ďalej od brehu pri plávaní to už nevadilo

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

na uliciach dosť špina, ale pri takom množstve turistov to ani neprekvapuje, na druhej strane množstvo reštaurácií s hudbou, množstvo stánkov s tovarom a zábavou, takže človek sa nenudil...

Celkový dojem  průměrně (4/5)

viď "úvodní shrnutí"

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 13 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání