Napsat recenzi

Recenze

Recenze hotelu Yavor Palace Hotel **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 688x
Recenze se líbila: 381 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 6

S ubytováním jsme byli naprosto spokojení. Jídlo bylo velmi dobré.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Spokojenost. Zdarma klimatizace, pohodlná postel. Všude čisto. Ručníky byly měněny cca každý druhý den, jinak každodenně se vynášely koše a stlaly postele. Abych jen nechválil, náš dobrý pocit byl hlavně díky výhledu na bazén. Kdybychom měli pokoj na druhé straně a dívali se do ne moc pěkné ulice, bylo by to o něčem jiném. Jinak trezor naštěstí nebyl vůbec potřeba :)

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

S jídlem jsme byli spokojení, ale chtěl bych upozornit na to, že v září už není all inclusive jako v sezóně. Odpolední snack byl jen ve formě lineckého pečiva, zmrzliny a nápojů. Ale naprosto dostačující :) Ostatní jídla byla skvělá, takže hlady určitě neumřete.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

To, že v Bulharsku není čisto už vůbec neplatí. Pokud tedy mluvím o hotelu. Personál byl ochotný, ale u jídla byly někdy až moc akční servírky, které vyloženě čekaly až dožvýkáte a ihned k vám přišly se slovy "móžno?" a sebraly vám talíř. Inclusive bar byl na dobré úrovni, pivo v pohodě, vodka, gin, brandy, sprite, cola, mirinda apod.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Jediné mínus bylo moře a pláž. Kvůli vlnám velkým se naplavilo velké množství řas, takže nic moc. A díky našim Ruským a Polským bratrům, kteří kouřili na pláži byla celá pláž plná nedopalků. Proto jsme většinu času trávili u bazénu nebo ve městě.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Hotel je v centru, kousíček od pláže. Perfektní na noční procházky.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

I přes ne příliš čistou pláž bych hotel určitě doporučil s tím, abyste se pokusili zařídit si pokoj na vnitřní stranu k bazénu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 38
z 76 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Adélka: Parkování - 2. 1. 2017 23:31

Kde prosím parkujete když letíte z Prahy? :-) reagovat

Adam: Parkování - 3. 1. 2017 21:38

Najdi si nějaké soukromé parkoviště kolem letiště ;-) reagovat

Marta Dokoupilová: Re: Parkování - 4. 1. 2017 18:06

Pokud hledáte parkování u letiště v Praze, tak vřele doporučuji air-parking, lítám často s dětmi a oni mají všechny tipy sedaček pro děti, pomůžou ti s kuframa, s dětmi prostě super super reagovat

Adélka: Re: Re: Parkování - 5. 1. 2017 20:42

Fakt? tak to je výborné, protože se chystám s dětmi na dovolenou reagovat

Marta Dokoupilová: Re: Re: Re: Parkování - 6. 1. 2017 22:11

Jj mají to fakt vychytané, však kontakt a tak najdeš tady http://www.air-parking.cz/ reagovat

Adélka: Re: Re: Re: Re: Parkování - 8. 1. 2017 22:47

jo super díky za link, zavolám tam a domluvím si parkování reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání