Napsat recenzi

Příjemná dovolená

Recenze hotelu Yavor Palace Hotel **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 327x
Recenze se líbila: 343 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pěkný, klidný a čistý hotel. Čistý, denně udržovaný bazén i jeho okolí. Restaurace i s venkovním posezením, venkovní bar ( 11-22 hod.). Na hotelu většinou ochotný personál. Na pláž asi 250 m. 1 slunečník a 2 lehátka za poplatek 3 x 8 Leva (někde i 3 x 10 L). Velice příjemná, vstřícná a spolehlivá delegátka Miglena, čekala na nás na letišti, kde nás vyzvedla a zase nás doprovázela až k odbavení. Případné problémy se snažila řešit. Na hotelu není animační program pro děti. Ale nabídka různých výletů. My jsme zvolili Bulharský večer a nelitovali jsme. Za cenu 25Euro za 1 dospělou osobu jsme měli opravdu neopakovatelný zážitek. Dovezli nás mikrobusem cca 25km daleko do objektu, kde byl starý, původní zařízený domek s velkou zahradou ( jako malý skanzen) , byla bohatá večeře, víno, Rakie a hlavně folklórní program, děti byly nadšené, mohli tančit. Na programu byla i chůze po žhavém uhlí.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Byli jsme dva dospělí a dvě děti ve věku 6 let, v pokoji funkční TV, manželská postel a dvě přistýlky ( rozložená křesla -malým dětem stačila ). Dostatečně velký pokoj pro naši rodinu. V koupelně sprcha, WC, fén. Poměrně velký balkón ( my naštěstí s vyhlídkou na venkovní bazén) se dvěma plast. křesílky a stolkem.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Velmi chutná pestrá strava podávaná formou švédských stolů.

Dostatek ovoce, čerstvé i tepelně upravené zeleniny, k obědu ( 12,30 - 14.30) a k večeři (18,30 - 21,00 ) i velice chutné polévky, vývary se zeleninou.

Několik druhů různě upravených mas ( telecí, vepřové, hovězí i drůbeží), výběr z příloh.

K bohaté snídani (7,30 -10,00) a svačině (16,00 - 17,30 ) možno i kávu z automatu.

Ve venkovním baru při all inclusiv nabídka míchaných alkohol. nápojů, docela chutného piva a výběr nealko. Možno donést do restaurace. Někdy přes oběd a večeři se nahromadilo více lidí, tvořila se fronta, chvíli se čekalo. Někteří, většinou ruští, turisté předbíhali. Ke svačině byla většinou pizza a denně zmrzlina, kterou si mohly děti samy nabrat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Setkali jsme se většinou s ochotným, vstřícným a pracovitým personálem, fajn usměvavé uklízečky, denně uklízeli. Na recepci německy moc neuměli, trochu rusky, ale pokaždé měli snahu domluvit se. Pasy jsme si nechali na celu dobu pobytu na recepci, abychom je nemuseli hlídat. Na pokoji není trezor. Wifi pouze placená, ale vzhledem k tomu, že mám mobilní data v telefonu, jsem ji ani nepotřebovala. Internet byl rychlý. Ujistila jsem se u operátora, že mám volání i internet v Bulharsku za stejné ceny jako v Čechách.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Asi 250m k pláži, jemný písek, hodně málo malých mušliček. Placené slunečníky a lehátka. Místy i neplacená zóna, kde si můžete dát svůj slunečník ( dal se koupit i za 15 L ) a svojí deku. Moře teplé, čisté. Ale všude hodně, hodně lidí. Ráno v 8 hodin bylo nejlepší koupání, byly jen malé vlnky a byli jsme na pláži téměř sami. Na moři různé atrakce, ale dost drahé.Fly fish - (50L/1 os.), parasailing - padák za člunem (70L/os.),...

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

V areálu čisto, ale hned vedle hotelu docela nepořádek. Kousek od hotelu promenáda, všude plno turistů, samé obchůdky, restaurace, bary, různé atrakce. Možnost projížďky turistickým vláčkem, koňským spřežením. Žije to tam dlouho do noci. Trochu nás obtěžovali turisté, hlavně hodně mladí lidé, kteří si půjčili elektrovozítka a neosvětleni jezdili rychle ulicemi bez osvětlení a ohrožovali chodce

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Dobrý, doporučuji. Asi pojedeme příští rok znovu. Skvělý byl výlet do Nessebaru- možno busem ( 1 cesta 1,30L/os.) nebo romantičtější- lodí ( to už ale za 10L/os.). Kouzelné starobylé městečko plné památek - budete v jiném světě :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 38
z 76 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání