Napsat recenzi

pobyt u moře

Recenze hotelu Imperial Palace Hotel (ex Victoria Palace) ***** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 169x
Recenze se líbila: 432 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená -v tomto hotelu běs a děs. Velké zklamání. Když si zakoupíte pohledy jinde a budete chtít známky koupit taky jinde. Známky Vám nikde neprodají. Jedině na poště. Ale tu si musíte nejdřiv najít. Je v centru . Informace od naši delegátky .- prosté -skoro žádné. Vše zařídit sami.Žádali jsme nějaké natištěné mapky, atd.Tato delegátka prostě nesplňuje podmínky této funkce. Byla sice usměvavá ale to nestačí. Neměla nic pro nás připravené, zpracované -neznalost této funkce.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Televize, pohovka , v koupelně vysoušeč vlasů, 3 stolky ,skříně , koberec myslím ,že to stači k pobytu.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

První 3 dny to šlo. Ale po zbytek dní se vše opakovalo.Ale co bylo nejhořší byl katastrofálni neorganizovaný chaos v jídelně. Každý den fronty na jídlo. Žádné rozmýšleni co na talíř malé zaváháni a mohli jsme se postavit do fronty znova. Lidé se pletli do cesty. Chodili jak se jim to hodilo. Strašný zmatek.Když už jste měli konečně nabráno tím to ale nekončilo. Musela jste hledat nějaký volný stůl, který ani někdy nebyl. Přitom jídelna byla dosti velká.Strašně moc lidí. Na lidech jim nezáleží hlavně vydělávat. Na piti též fronty. Docházelo vše. /pivo,džusy,káva/ nic se nedoplňovalo to samé z jídlem než doplnili čekaliby jste 20 min. Prostě nemohli stíhat. Měli jsme inklusive . Já měla prostě nechuť chodit do jídelny. Můžu doporučit jist každý den těstiviny s omáčkou /2 druhy/ nebo rybu s chlebem, rýži /která je v zadní části a tím předběhnout tu nekonečnou frontu. A nebo jit už na obéd ve 12 hod. Ale už tam stát než otevřou v 11.30hod.Obědy začínaji od 12 -do 14 ale jídelna neustále nabouchaná. Tento chaos je prý všude v hotelech po celém Slunečním pobřeží jak jsme se dozvěděli. Navíc se stala havárie- kdy netekla voda nikde po celém Sl. pobřeži 6hod. Ale to se může stát.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Vybavení v pořádku ale služby nedostačující. Za 8 dní pobytu 1x výměna ručníků a dodán toaletního papír. Jinak se neuklízelo.Navíc nás v pozdních večerních hodinách /22.30 hod./ poctila službou falešná pokojská ,která nejdříve zabouchala 2x na dveře a potom si odemkla a rozsvitila. Byla v šoku,že jsme uvnitř. Přišla vyloženě krást. Moje rada zni. Vše si zamykejte. Byli jsme ubytováni v 5poschodi .č.pokoje 516. Sousedům též se stratilo 100 leva -€ ty nechala. Při jejich výměně musi prokazovat od kud je dostala. Vše jsem hned nahlasila. Myslíme si že pokojské ji dávaji typy. Animační programy- cvičeni ve vodě 1x a Zumba 1x a Joga ve 3 lidech 2x. Jinak nabídka výletů . Kdo chtěl mohl navštívit večerní bar. Bar venkovni - kluci se snažili ale káva z automatu dost často došla, voda,mléko. Jak to došlo už se nedoplnilo. Na obědě si kávu nedáte, prostě se nevydává . Jedině ráno ale i na to množství lidi brzy dojde ale nevím jestli se doplnila. Nečekala jsem tam na ní.Jednou jsem si připravila piti na talíř pro 2 osoby a než jsem si obstarala ještě džus talíř s připraveným piti bylo pryč.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Vstup do moře bezva. voda příjemná. 10 leva za slunečník též i za lehátko na den. Co je též nevyhovující je ,že prostor vyhražen ke koupání bych odhadovala ccm.30 m. Tak že hlava na hlavě muselo se stát a nebo kdo je dobrý plavec tak vyplavat z toho davu lidí. Za druhým provazem prostor pro vodní čluny,lodě. Atd. Zbývalo si brzy ráno hodit osušky na lehátko u hotelu jinak vše obsazené. Pár kousků slunečníků .Opět prostor na ležení mezi lehátky a slunečníky na písku hodně úzký.ccm. 5m

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Hotel vypadá jako nějaký palác. Moc hezký.Okolí taky pěkné. Vycházky podél pobřeži spousty stánků se zbožím. Co bych zakázala jsou věčně houkajíci trojkolky které neustále projíždí v houfu lidi. Jezdí jako zdivočelé. Procházka touto uličkou, kde s obou stran jsou stánky je poměrně úzká. A někdy jde skoro o úraz. Navštívily jsme Nesebar. /starou část/ Je hezká. Je na co se dívat.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Do Bulharska už nikdy. Musí se ještě hodně učit. Krade se všude ale jezdíme do Španělska, Řecka a nikdy se nám nic neztratilo. Pokojské uklízí každý den- výměna ručníků -velká spokojenost. Letos jsme udělali vyjímku. Můj přitel v Bulharsku ještě nebyl.Tak jsem se obětovala. Ale na BLR nemám zrovna dobré vzpomínky. Též před několika lety ztráta Leva ale ne v hotelu ale v bungalovkách.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 24
z 51 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání