Napsat recenzi

Moderní luxusní hotel vyšší kategorie? Ani náhodou....

Recenze hotelu Imperial Palace Hotel (ex Victoria Palace) ***** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 228x
Recenze se líbila: 424 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Výhodou hotelu je je výborná poloha. Vše ostatní potřebuje výrazné zlepšení.

Hotel vypadá v katalogu velmi hezky, dokonce i zvenčí při příjezdu, pak se ale začnou odkrývat malé či větší nedostatky, které každý nemusí "přehlédnout".

I přesto jsme si dovolenou užili.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Ubytování hodnotím průměrně. Plusem byla rozumná velikost pokoje a balkonu. Po zavření balkonu a okna nebyl slyšet ruch z ulice. Klimatizace pokoje fungovala bez problémů.

Vnitřní vybavení omšelé, špatně funkční většina zásuvek, odkryté "živé" kabely k lampičce, odchlíplá stropní okrajová lišta. Jsou to sice jen detaily, které mě osobně nevadily, ale 5* toto prostě mít nemůže. V pokoji na podlaze koberec, což není ideální vzhledem k údržbě, když se dlouho nevětralo, byl cítit lehký odér.

V koupelně vodní kámen na odtokovém kanálku, zašlá špína ve spárech dlaždic a u vany. Koupelna se špatně odvětrávala.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Největší zklamání.

Jídlo samotné nic moc, kladně hodnotím alespoň slušný výběr ovoce a zeleniny, nedostatečně se ale hlavní jídla obměňovala. Bylo téměř pořád totéž, možná s trochu jinou omáčkou, ale po 3 dnech už máte allinclusive dost. Ve srovnání s jinými hotely v Bulharsku, kde jsem byl, prostě bída.

Instantní káva z automatu (proč ne překapávaná?) nebyla dobrá. Džusy celkem dobré.

Kladně lze hodnotit bar u bazénu v rámci allinclusive, který byl díky těsné blízkosti u pláže hojně využíván i při pobytu u moře, tedy žádné dodatečné náklady na pití během dne.

Naprosto nedostatečná kapacita jídelny, inventáře, personálu. Pro věčný nedostatek sklenic a hrnků nápoje podávány v plastových kelímcích, jako někde v nádražím bufetu. Dlouho se též často čekalo než se uvolní stůl nebo než odnesou použité nádobí.

Neustálé fronty u bufetu s hlavním jídlem, i přesto, že byla možnost umístit jídlo do dalších ohřevných stolů, které ale po celou dobu pobytu nebyly používány.

Zřejmě málo výkonné nebo vypnuté digestoře nad grilem v prostoru pro hosty způsobovali zápach a "kouřová mlha" z se linula většinou celou jídelnou a i částí lobby hotelu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Kladně hodnotím úklid pokoje, probíhal denně, výměna ručníků obden, povlečení na vyžádání nebyl problém. Rezervy jistě byly, ale chtít po někom luxovat denně celý koberec, to asi není v ničích silách.

Bazén hotelu je celkem velký a je to jedna z mála věcí, kterou bych pochválil, ikdyž kapacita lehátek těžko může stačit na počet hostů hotelu (to ale je pochopitelné)

Vybavení spol. prostor hotelu zašlé, opotřebované. Kombinace jakéhosi stylu "egyp"t a "safari" laděná do rádoby "zlaté" a hnědé barvy působila vzhledem k zmíněné opotřebovanosti celkem divně.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Poloha přímo u pláže. V moři byly občas řasy, ale nebylo to hrozné a stačilo většinou popojít kousek dál po pláži a našly se i čisté vstupy. Záleží zřejmě hodně na přílivu a odlivu a jiných přírodních věcech, které těžko někdo ovlivní. Vstup do moře velmi pozvolný, tedy dostatek prostoru pro všechny.

Nabídka vodních sportů vynikající. Pláž byla poměrně plná, ale místo se dalo najít vždy, jak ve free, tak v placené zóně.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Hotel je přímo u promenády, takže o možnosti zábavy, atrakcí, nákupů atd není nouze, vše je v docházkové vzdálenosti. Pochopitelně je všude mnoho turistů, což nám ale nevadilo. Zastávka MHD 5 minut chůze.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Slunečné pobřeží jako takové mohu doporučit. Tento hotel však nikoliv.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 24
z 51 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání