Napsat recenzi

Doporučení pobytu v hotelu Bohemi

Recenze hotelu Hotel Bohemi *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 95x
Recenze se líbila: 332 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Organizace celé dovolené, cesta, přeprava, hotel, strava, výlety, moře, čistota, poloha .... vše bylo super a mohu jen doporučit.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Hotel čistý, pokoj prostorný, koupelna čistá, teplá voda bez problémů, úklid a výměna ručníků lze každý den, každý pokoj má balkón, v hotelu je výtah.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Strava výborná a dostatek všeho,velký výběr, ovoce, zeleninové saláty, maso, nápoje... Zcela bez připomínek.

MÍNUS - nápoje v jídelně i v baru čepují do malých plastových kelímků - jen naše rodina (6 osob) vyprodukovala denně takových 100 ks kelímků !!! Proto doporučuji přivézt nebo zakoupit na místě sklenici nebo hrnek (keramický hrnek 5 Leva), do kterého se vejde min. 2x více než do kelímku a můžete si ho odvézt domů jako suvenýr.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Pokoje vybavené, služby na baru, recepci i v jídelně bez připomínek, delegátka ochotná. Animátoři ani programy na hotelu nejsou, k dispozici je bazén s lehátky a dětským bazénem. Není k dispozici žádná místnost, kam lze uložit zavazadla v den příjezdu nebo odjezdu, lidé přežívají na 2 sedacích soupravách v hale hotelu a hlídají kufry, není možnost se ani vysprchovat po příchodu z pláže před odletem.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

MÍNUS - Vzdálenost uvedená CK neodpovídá skutečnosti, od hotelu Bohemi na pláž je to min. 700 m!!! Není to žádný problém, přejde se jedna silnice a pak jdete kolem stánků a hospůdek. Jen by bylo lepší, kdyby CK uváděla přesnější informace.

Moře - čisté a teplé, pláž čistá, vstup do moře pozvolný.

Slunečník s lehátky drahý (1 slunečník + 2 lehátka = 30 leva = 15 EUR/den), takže doporučuji zakoupit vlastní slunečník (10-20 Leva) a ten pak v Bulharsku ponechat nebo prodat novým turistům, neboť z vlastní zkušenosti i od známých je zřejmé, že letiště v Burgasu slunečníky jako nadměrné zavazadlo nevypravuje, přijme je k přepravě, ale nedodá do letadla. Vzhledem k tomu, že toto nelze pojistit, trvejte na letišti v Praze na vydání náhradního slunečníku, které zde mají v zásobě (sice to nebude ten Váš, ale alespoň nějaký). Pozor - jakmile opustíte letiště, žádného náhradního slunečníku se již nedomůžete!

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Celé Slunečné pobřeží je složeno ze samých hotelových komplexů, bazénů, supermarketů, restaurací a stánků, vše na dosah, fungující místní doprava, např. autobus na Nessebar za 1,5 Leva (asi 4 km), korzovat se dá každý večer a stále je co objevovat.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Celkový dojem výborný, mohu jen doporučit!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání