Napsat recenzi

Velké zklamáni

Recenze hotelu Hotel Afrodita Beach *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 266x
Recenze se líbila: 539 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Dovolená v Bulharsku na Slunečném pobřeží již nikdy více.Možná ani už Bulharsko.Po příletu jiný hotel než jsme koupili, dobrá může se stát.Hotel jsme naštěstí dostali krasný pár let nový pouze o *dolu ale i tak byla spokojenost.Kompenzace byly večeře a tím ta otřesná dovolená začala.Horší jídlo,se stejným kořením za 10dní a úplně studené cca 5krát.mleté maso jako placka ,jindy jako ovál no hnus.Jednou bylo kuře a to ikdyž bylo studené tak bylo ze všech těch hnusných jídel nejlepší.Nikomu nepřeji dostat smažák úplně studenej jak plave v oleji.Bulhaři většina naprosto nepříjemná a arogantní neochotna se naučit anglicky a ještě k tomu si nemyslím že by nějak oplívali čistotou. Nejradeji by chtěli zaplatit i za pozdrav.Nemohu ale říct o všech ,pár vyjímek bylo.

Pobřeží samej slunečník, tak když máte dvě malé děti a chcete na ně videt jak si hraji v moři , tak si pripravte 24 leva což je dost. Vyjmečně vám dají jen slunečník samostatně, to musí být spiš později nebo poloprázdno což bylo jen když se nedalo koupat protože bylo moře uplně plné řas.Nám se naštestí stalo jen poslední 3 dny.

Cesta jejich MHD katasrofa, jednu chvíli jsem myslela že se pozvracím.kdo chce adrenalin ať jede ve špičce bulharským busem.

Také jsme koupili detem výlet na piratské lodi s občerstvením za 3tis.já bych to ohodnotila tak max na 1000kč,hruza nakonec jste si to občerstveni museli zaplatit.v ceně byl pouze obed s plastové krabičky kde byl 1plátek okurky,rajčete 3 brambory a placka malé sekané plus k tomu jedna malá lahev s pitím.mluvili jen rusky no fraška.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Krásný hotel,klimatizace,kuchyňka bez jediného hrnce, tak si asi myslí že si to berem sebou do letadla a na dovču jezdíme s nádobím.Sklenky.příbory a taliře ano. Postele strašné, byly citit nějaké pružiny vůbec jsme se dobře nevyspali.Přistýlky taky nic moc ale dětem to stačilo.Uklid hrozný jednou jsem musela požadat osobne uklizečku aby vytřela jinak je to nenapadlo.Když jste pověsili listek úklid a čekali že vytřou nebo umyjí koupelnu tak vám uklidili veci a převlekli povlečení.Umyvadlo a sprchu snad neumyli nikdy,no hnus.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Snídaně - pít teplé nápoje z plastového kelimku každé ráno je fakt divné ale asi se jim to nechtělo umývat.Vynikající marmelády a vánočka,loupáky a crosainty byly velmi dobré.Máslonejhnusnější co jsem kdy jedla ,šunka (teda spíš junior) strašná, chutnala mi jak nejlevnešjí paštika. Nevím proč.Jednou byla nejaká uzenina a ta byla dobrá.Corn flakes, med taky dobré. Vajíčka a klobasy nic moc.Chyběl mi aspoň bílý jogurt a černý čaj, jejich byl takovej divnej, spíše to byl bylinkovej.Personál nejvetší katastrofa, tak nepříjemné lidi na jednom místě jsem dlouho nevidela.Max na děti se usmáli a možná na rusaky.Jediná slečna byla užasná a díky ní ten provoz byl aspon o kapanek příjemnější.

Večeře kapitola sama o sobě. Studené mleté maso hnusně okořeněné, když jste 6 den dostali prakticky to samé, jen v jiném designu,tak se vám chtěla brečet.Jidlo nachystané na stolech dopředu takže, když si dva lide sedli tam kde bylo nachystano pro 4 tak vám to jen tak přešoupli klidne po půl hodine po té co se tam najedli ti druzí.Vždyť o co jde ani těm mouchám to nevadilo.Šílené. Po pár dnech odchazíte z mistnosti kde se podávají večeře, rovnou do restaurace a objednáváte novou večeři, s obavami ,jestli vám ten potetovanej kuchař udělá dobrej např. kuřecí řízek.Kupodivu ano.

Večeře nebyly kompenzace ale trest.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

wifi ano,bazen i pro deti ano, lehátka ano ale špinavá jako skoro vše,žadný program pro deti ,jeden večer otřesná zmalovaná zpěvačka asi ruska nebo nevím.Hity šiléný ,Připadala jsem si že se divám na pohádku Jen počkej zajíci obdobný hity tam hráli.Malé hřištátko pro deti. to je nejvíc a bazen potěšilo.Nafukovaci balon jen za peníze.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž uklizená, jen nedopalky od cigaret ale to je všude, to nám tolik nevadilo.Moře hezké s pozvolným klesáním písek super .Nic moc vlny až poslední 3 dny ale to byly i řasy a stupňovalo se to. Jeden den jsme šli pak raději na bazen.Nijak extra mi to nevadilo ale nešlo se v tom koupat jen na lehatku .

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Klidná čast byli jsme 600-800metru od moře. kvuli tomu že blíž je to fakt samá diskoteka a rušno v noci což jsem videla na youtube před dovčou, tak at se vyspíme Na proti hřiště ale odpadky skoro všude.Takovej nepořádek co je u nás jen v zakoutích nejhorších mist a obyvatel.Nechápu.Supermarket ,autobus i směnárna blízko.Na pláž se jde dobře dvakrát vetší silnic z toho jedna velice rušná. Musíte si vydobít zastaveni ,myslím si že je to velice nebezpečné.Po setměni v centru jsem se i trochu bála, možná zbytečně,nevím.Chtěli jsme se podívat jak to tam je na večer, byli jsme jen do 21.30 jelikož jsme byli s detma, ale 4krát jsme potkali malé cikánské děti se štenetem,nebo miminkem a natahovali ruce a ukazovali do pusy jidlo, no to bylo strašné.Velký hluk ,všude same cetky ,hadry .karaoke polonahý ženský jako tanečnice jo jako pro dovolenou an zábavu super ale jinak když chce někdo klid ,nebo památka a hezké moře tak sun beach pnedoporučuji.Je to fakt jedna velká pračka na prachy a zabávu.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Špatný ,normálně jsme se aji těšili domů.Oproti např Krétě to byla příšerná dovolená.Možná jiní lidé v hotelu určitě i jiné letovisko i jiné misto by náš dojem změnil jen to moře byl pro mě klad nic víc.A levně tam určitě taky není,bylo tam draho.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 3 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Michaela: odpoveď - 8. 5. 2014 10:30

Tento hotelík som navštívila v lete 2012, nemali sme žiaden problém s komunikáciou v angličtine, pracujú tam prevažne mladý ľudia, u ktorých je samozrejmosť sa dohovoriť v 2-3 jazykoch. Na izbe sme mali čisto stále, niekedy sme aj odmietli službu, potrebovali sme akurát meniť uteráky. Veď človek nejde na dovolenku riešiť izbu .... Tam sme trávili minimum času. Ale všade, aj na recepcii, toaletách, všade bolo čisto. Jedlo nechutilo veľmi ani mne, ale ani inde v reštauráciách, nakoľko majú špecifickú kuchyňu, čo sa dá pochopiť. Na výlete v Nesebare som si dala guláš v českej krčme. čo sa týka pláže, riasy sme nemali, 2 dni malé medúzy, ktoré sme chytali zo zábavy, a hneď chodili s palicami a ich odchytávali. Čo sa týka slnečníkov na pláži, to mi príde úplne smiešne, asi si treba sadnúť pri vodu, keď mám deti, ktoré chcem vo vode pozorovať a nie dozadu za slnečníky !!!!! A sťažovala by som sa asi človeku, ktorý vám odporučil Sunny beach ako kľudnú časť, pretože je to vyslovene dovolenka pre mladých. Pre pamiatky skúste zvoliť Nesebar .... je tam história, a kľud. A myslím si, že cenovo je Kréta o dosť vyššie ako Bulharsko, takže to sa nedá porovnávať. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání