Napsat recenzi

Glarus Bulharsko

Recenze hotelu Glarus Hotel *** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 204x
Recenze se líbila: 218 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Obávali jsme se, po přečtení některých nepříliš kladných recenzí těsně před odletem, do čeho vlastně jdeme.

Obavy však byly naprosto zbytečné.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Prostorné, čisté, vzdušné. Nábytek klasický, naprosto vyhovující, prostorný, dostatek úložných prostor, ramínek, vše čisté. Osušky a ručníky měněny obden, fén ve sprše. WC a sprcha společné, prostorné. Dokonale odvětrávané. Klimatizace plně funkční. Balkon prostorný, 2 plastová křesílka a stolek, Sušák na prádlo. Pokoj pro 2+přistýlka. Byli jsme 2.

Televize s místními programy.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Nelze nic vytknout. Vše chutné a rozmanité. Neomezené nápoje k jídlu. Stále doplňováno, čisto. Ochotný personál. Z jídla a pití nebylo vůbec potřeba při all iunclusive nic kupovat.dokupovat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Není vůbec co vytknout. Pokojskou jsme měli také 100%. Bazén by se možná dal víc využít, byl opravdu moc hezký, velký a čistý. Ale my sami jsme chodili plavat přece jen pouze do moře. :-D. Směnárna s oficiálním kurzem.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž přes promenádu. Do cca 100 m? Spíš by se dalo napsat " u hotelu". Voda čistá, příjemně teplá. Vstup písčitý, voda pro děti i neplavce, hloubka pro plavce dál od břehu. Hravé vlny blízko u břehu. Možnost využít vodní atrakce za docela vyšší ceny, než v Chorvatsku. Dostatek místa na pláži.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Vše " u nosu". Promenáda nekonečná, dlouhé procházky, lze i do města, na doporučení našeho delegáta jsme trefili dobře.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Jsme nadšeni!! Toto byl náš dosud nejlepší pobyt u moře. Všem doporučujeme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání