Napsat recenzi

Jedním slovem skvělost - pohled na stravu od vegetariána

Recenze hotelu Dunav Hotel **** (Bulharsko - Slunečné pobřeží - Slunečné pobřeží)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 172x
Recenze se líbila: 225 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pro svou dovolenou jsme si zvolili právě tento hotel, protože měl skvělé recenze a koupili ho za přibližně 14,5 tisíce. Myslela jsem si, že při jeho hodnocení budu muset ubrat 1* a jela jsem s tím, že to zas nebude taková hitparáda. Byla jsem velmi překvapena.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Velmi čistý menší pokoj s oddělenými postelemi. Dostatek ramínek, krásná sprcha - dostatečně silný proud vody na umytí i těch nejhustších zasolených vlasů, fén. V koupelně velké zrcadlo, na chodbě také. Jediné co nás mrzelo je, že paní uklízečky nezametají balkón, takže všechen písek si opět nataháte do pokoje, ale s tím, se nějak dopředu už počítá. Jinak vše, jak má být.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Pro mě jako vegetariána a i pro ostatní to byla paráda. Snídaně se skládají z takové té klasiky, velmi mile jsme byli překvapeni z chlebů obalených ve vajíčku, jinak samozřejmě několik druhů pečiva, musli, klobásky, několik druhů sýrů a uzenin, atp. a na terase je možnost si dát čerstvé palačinky. Na oběd a na večeři byla vždy možnost dát si hranolky, pokud by si člověk nevybral nic jiného - stalo se 1x u mě. Na oběd byly občas kalamáry. Jinak i na večeři ryby, několik druhů mas - podle ostatních velmi dobře ochucené. Já osobně doporučuji zeleninové placičky - kuličky a obalovaný jemný balkánský sýr a bramborovou kaši. Vše bylo velmi dobře ochucené i vařená zelenina. Po dlouhé době bulharské jídlo, kde nebyl všude kopr. O cukr v zákuscích a dortíkách není nouze, pochopíte ty jejich malé porce, je to opravdu pouze na zobnutí. Ovoce vždy čerstvé. Strhávám hvězdu za jednorázové plastové kelímky, nevidím žádný problém v tom, kdyby mohly být alespoň kelímky za zálohu a když by byl člověk uvnitř hotelu, používal by sklo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Vybavení hotelu odpovídá popisu, my bohužel wifi chytali pouze na chodbě - byli jsme ubytováni ve 4.patře. Ale na recepci i před ní je řada křesel a bylo příjemnější si na baru dát nějaké pití a být na wifi tam. Personál velmi ochotný, přijeli jsme o 3 hodiny později - tedy v 1.hodinu ráno, velmi sympatická slečna, která nám vše vysvětlila. Mladík nám dokonce i odnesl kufry do patra. Samá pozitiva budu mít na celý kolektiv hotelu, velmi příjemní mladí lidé - barmani si i pamatují jaké drinky maté rádi :-D. Nikdo není přehnaně vlezlý, většina hovoří plynně anglicky. Sběrači nádobí kmitají tak rychle, že než se člověk naděje, máte odnesenou minimálně skleničku - mají rychlost, za kterou by se nemusel stydět ani Schumacher. Jediné mínus bylo malé množství lehátek u bazénu, ale vyrovnával to ten fakt,že pokud si lehátko člověk chytl, mohl si ho přesunout kam chtěl i do stínu pod stromy na trávu. Večerní program byl pouze 3x a to v době večeře - doporučuji si sednout na terasu a vychutnat si alespoň jejich bulharské národní tance. Žádní animátoři - pro mě příjemná změna, bez každodenní písně Makarena.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž vzdálena od moře tak cca 10 minut pomalejší chůze, po cestě řada obchůdků - vetšinou levnější ceny než v centru Slunečného pobřeží. Pozvolný vstup do moře, my měli 2 dny velké vlny, zbytek týdne klidné moře. Pokud budete chodit do free zony, doporučuji si jít lehnout spíše směrem doprava (směr k Nessebaru), je tam více místa na ležení, než v jiných zonách.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Uklizené, před hotelem je i hlídané parkoviště. Kolem hotelu žádné odpadky, pouze krásná příroda. To bohužel nemůžu říct o celém Slunečném pobřeží nebo Nessebaru, po cestě řada odpadků, přeplněné koše, jednoduše hnus, Bulhaři kašlou na nějakou přírodu.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Poprvé co jsem byla s hotelem 100% spokojena. Jsem velice ráda, že bulharské hotely nemusím pouze hanit, viz. má recenze hotelu Briz na Zlatých píscích = katastrofa. Tenhle hotel předčil všechna má očekávání. Určitě doporučím všem svým známým.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Slunečné pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání