Napsat recenzi

Tak nevím..

Recenze hotelu Penzion Zlatka (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 300x
Recenze se líbila: 326 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Má-li recenze sloužit coby (byť pouze okrajové) vodítko budoucím "účastníkům zájezdu", jejímž cílem je eliminace zklamání či rozčarování, pak považuji sdílení mé/naší osobní zkušenosti za nezbytný počin. Dlužno uvést, že negativní recenzi píši poprvé, a to s velkou nevolí a politováním. Jak ráda bych psala v superlativech.. Nuže - celkový názor zní: dovolená v penzionu Zlatka byla podprůměrná. Nedoporučuji.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Skutečnost byla diametrálně odlišná od popisu prezentovaného CK. Záhy po našem příjezdu do penzionu Zlatka (9.7.2017) nás všichni pobyt končící hosté upozorňovali na pokojovou špínu, plesnivinu, zápach, hmyz, neochotu jak personálu, tak zástupců CK Alexandria, která sídlí naproti penzionu Zlatka. Moje zkušenost za dobu pobytu - špína, zápach a neochota (noční hluk neakcentuji, považuji jej za běžnou součást prázdninového koloritu).

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

V ubytovacím zařízení jsme se nestravovaly. Vzhledem k příznivým cenám potravin jsme si mohly dovolit každodenní stravu v místních restauracích - příjemné zpestření jídelníčku i osobnostní obohacení.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení velmi úsporné. Malý pokoj sdílený třemi dospělými ženami byl vybaven skříní, malým nízkým konferenčním stolkem, jedním špinavým talířem, pár zašlými lžičkami, malou umělohmotnou varnou konvicí. Místní pitnou(?) vodu jsme používaly pouze na mytí, ke konzumaci jsme si kupovaly balenou stolní vodu. Další vybavení - lednice, nadbytečný televizor (nečekaně bylo možné naladit program čt 24:-) Ručníky nám personál nebyl ochoten vyměnit, s jedinou výjimkou, kdy jsem s velkou prosbou předložila 5 dnů používaný ručník. Tzn. za sedm dnů byl 3 osobám vyměněn 1 ručník ze šesti zapůjčených. Sáček do odpadkového koše nám byl měněn denně. "Hotelové" služby byly z mého pohledu nedostatečné, chybu osobně shledávám v komunikaci na straně CK - její poukazování na odlišnou mentalitu místních obyvatel namísto racionálního vyjednávání kvalitních služeb s ubytovateli, vnímám jako čirý alibismus CK.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

4 hvězdičky za vzdálenost k plážím (severní, jižní), možnost používání slunečníků a lehátek. K přírodě cítím respekt a pokoru, požadavek na hodnocení moře a pláže považuji za nepatřičný. Hodnotit mohu pouze výskyt odpadků - ojedinělý výskyt.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Penzion Zlatka se nachází v centru - vše jednoduše dostupné (obchody, lékárny, pošta, restaurace, kavárny, tržnice atd.), ale současně nadměrná koncentrace lidí - turistů.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Celkový dojem bohužel nelichotivý. Ubytování v penzionu Zlatka jednoznačně nedoporučuji. Služby penzionu k poměru ceny zájezdu = jedna hvězdička.

Mrzí mě, že neblahá zkušenost mi neumožnila napsat příjemnější slova.

Ale - zároveň Bulharsko jako destinaci k příjemnému letnímu pobytu velmi vítám:-)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 5 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání