Napsat recenzi

Do tohoto penzionu už nikdy více. Nikdy jsem recenzi takového rázu nenapsala, ale je to pro Vás, abyste věděli, že po nadšení může přijít někdy i zklamání.

Recenze hotelu Penzion Borko (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 653x
Recenze se líbila: 509 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V bulharsku jsem byla již 3x a mohla jsem porovnávat služby s jinými penziony a letos jsem byla velmi zklamaná. Postele byly neskutečně tvrdé, v oblasti beder byla deska, která nám nedala spát, obrátit se nešlo, taktéž i na opačné straně byla deska. Po probdělých nocích jsme se chodily vyspat do měkkého písku k moři.

Žádali jsme o výměnu penzionu hned s vedlejším penzionem u Atanasových, kde jsem byla vloni, kde to bylo super, ale naší prosbě nebylo vyhověno. Pochopili jsme to, že papírování a vyúčtování by nebylo jednoduché. Ale CK by měla vědět jaké služby domácí poskytují a co zanedbávají. Na Borku jsme mluvili s lidmi - jak se jim spí-no jsme dolámaní, vyměnili vám ručníky?-ne, máme svoje, máte dostatek WC papíru?-hm, my jsme si koupili. Letos, na stejné místo jsme platily o 1500kč více a já si mám vozit svůj ručník a kupovat WC papír? Příště si vezmu postel?

Ubytování  průměrně (4/5)

Pokoj vypadal pěkně, celkem malý pro 3 osoby, ale to by se dalo skousnout, ikdyž jsme měly otlučené stehna od postelí, kolem kterých se dalo sotva projít jak do postele nebo na balkon. Další problém byl s výměnou ručníků. Vždy po max.3 dnech byly vyměňovány ručníky. Ani po 5ti dnech nám nevyměnili ručníky,i přes prosby k slečně uklízečce, která nám řekla, že nemůže. Až jsme 6 den navštívily CK, aby to řešila, tak nám k večeru bylo vyměněno ložní prádlo a ručníky. Úklid spočíval pouze ve vynesení košů a 1x za celý 12ti denní pobyt vytřela. Na 3 osoby jsme zpočátku dostaly 1 toaletní papír, další dny jsme si drze papír vzaly z jejich zásob. Když jsme byli na 12 dní, během této doby nám měnili ručníky min. 3x. Dovedete si představit, jak ty ručníky po 6ti dnech vypadaly?

Paní domácí jsme viděly pouze při příjezdu, víckrát ne. V jiných penzionech (bez stravy) měli denně v ledničce na osobu 1 flašku vody, domácí je vzali na výlet, dokonce je pozvali i na grilování.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Byly jsme bez stravy. V restauracích jsme se vždy výborně a levně najedly.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Na pokoji byla lednička, malý kulatý stůl, varná konvice, 3 skleničky a hrnky. Na balkoně sušák, stoleček a 3 židle. Služby - viz.ubytování

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Jižní pláž celkem pěkná, ale severní byla o hodně čistší, ikdyž vzdálenější-15min. Slunečníky ani lehátka jsme nepotřebovaly, měly jsme rohožku a k moři jsme chodily od 13.30h.-18h. Zchladit hlavu jsme chodily do baru.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

5 min. od penzionu je supermarket a pekárna. Krásná procházka je k majáku a o hodně delší k rezidenci.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Kromě ubytování se nám moc líbilo a kdybych si měla vybrat kam příště, tak opět Bulharsko, ale s tím, že si předplatím penzion, což prý jde.

POZOR!!! Na letišti vás nepustí se zavazadlem ani o kilo těžší. Vloni jsme měli nadváhu 8kg a nic se nedělo. Letos jsme vybalovali a vyhazovali ručníky , pyžama a další bezvýznamnosti do popelnice. Bylo by dobré vzít si s sebou váhu a kufr převážit, aby se vám čeští krajané nesmáli. Měla jsem sly v očích, když jsem viděla ty zlomyslné úšklebky a posměch. Takže příště si raději zaplatím 500kč za nadváhu nazpět. Udělalo nám to koření, krémy a nějaký alkohol. Nebo můžete za nadváhu v BG zaplatit 30 euro.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 3 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání