Napsat recenzi

Celkem spokojenost

Recenze hotelu Panorama Hotel ** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 671x
Recenze se líbila: 539 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • koupena se záchodem koupena se záchodem
  • vchod na balkon vchod na balkon
  • jižní pláž jižní pláž
  • jižní pláž směrem ke Kinenu jižní pláž směrem ke Kinenu
  • když nejste líní udělat pár kroků navíc, máte kus pláže sami pro sebe :) když nejste líní udělat pár kroků navíc, máte kus pláže sami pro sebe :)
  • pohled z restaurace na penzion pohled z restaurace na penzion
  • penzion - pohled z ulice penzion - pohled z ulice
  • vchod do penzionu vchod do penzionu

Na dovolenou jsme jeli na poslední chvíli, takže cena byla super příznivá, téměř o 5 tisíc méně než běžná cena. Takže za tu cenu spokonost, kdybych platila plnou cenu, měla bych určité výhrady. V Bulharsku jsem byla po sedmé, takže jsem věděla, do čeho jedu. Musíte být připraveni na trochu jinou mentalitu a nepořádek na veřejných prostorách. Někdy když jdete kolem neuklizených prostor, neupravených ulic mimo centrum, zarostlých a neposekaných míst, divíte se, že s tím něco neudělají. Ale přesto je dovolená v Bulharsku velmi příjemná, relativně levná, všude se domluvíte a určitě přivezete spoustu zážitků.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Pokoj pro dva byl dost malý, ale hezky zařízený. Dvoulůžko, dva noční stolky, jedna lampička, jedna úká skříň, psací stolek, židle, lednička. Na balkoně plastový stolek, dvě židle a sušák na prádlo. Koupelna byla hodně malá, sprcha hned u záchodu, bez závěsu, jen jeden háček na ručník, žádná polička. Byli jsme ve 3. patře, výtah v penzionu není, takže jsme dost posilovali stehenní svaly, ale to nám nevadilo. Starším lidem ale nedoporučuji. V koupelně smrděl odpad, museli jsme pořád zavírat dveře, aby to nebylo cítit do pokoje. Balkon byl celkem velký, ale hned naproti pár metrů jste koukali na lidi na balkoně v protějším penzionu. V pohodě byste si s nimi mohli z balkonu na balkon povídat. Ocenila bych větší soukromí.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Stravovali jsme se u stánků a v restauracích, s nabídkou i cenou jsme byli spokojení. Občas jsme si udělali salát, obloženou mísu nebo polévku do hrnečku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Uklízečka byla usměvavá, milá, chodila ob den, vždy vysypala koš a doplnila toaletní papír, v polovině pobytu vyměnila povlečení a osušky (na pokoj jsme dostali dvě osušky, ručník žádný). Poslední tři dny už nepřišla, musela jsem ji upozornit, aby donesla papír. V pokoji měla být konvice, ale nefungovala. Po upozornění jsme dostali jinou, která také nefungovala. Uklízečka mi řekla, ať si beru vodu v 1. patře z přístroje na teplou vodu, ale ten také nefungoval. Pak mi tedy přinesla konvici z pokoje, ze kterého se někdo odstěhoval. Konvici jsme tedy měli až od čtvrtého dne. Do té doby jsme si kupovali kafe v automatu proti penzionu.

Posezení u hotelu je hezké, ale je součástí restaurace, tak jsme tam kromě doby, kdy jsme se tam šli najíst, nechodili. Kromě toho sbíhat tam ze 3. patra a pak zase po schodech nahoru nebylo ideální. Zahradní restaurací jsme procházeli, když jsme šli na pláž. Dalo se to i obejít, ale tahle cesta byla nejbližší.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž je hned pod penzionem, stačí projít restaurací po schodech. Ale tato nejbližší pláž je dost plná, vody je tu málo a je dost špinvavá. Chodili jsme dál podél moře na jižní pláž, asi 5 minut, tam nebyl na pláži skoro nikdo, moře čisté. Dvakrát jsme měli v moři řasy a jednou malé medůzy. Byli jsme se podívat i v Kitenu, ale v Primorsku je pláž mnohem hezčí a je tu míň lidí. Severní pláž nás moc neoslovila, byli jsme tam jen jednou.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Hotel je celkem příjemně situován - máte blízko do centra i k moři. Jedinou nevýhodou je obrovský hluk až do rána, často až do 4 hodin. Okolo prochází spousta lidí, ale hlavně je tu hluk z okolních restaurací, kde do rána řve muzika a místní zpěváci. V deset večer navíc všichni zesílí zvuk, aby přilákali zákazníky. První tři noci jsme moc nespali, pak jsme si zvykli. Zavřít dveře na balkon jsme nemohli, protože jednak netěsnily, jednak bychom se v noci upekli. Klimatizaci jsme v pokoji neměli.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Celkově dovolenou hodnotím pozitivně, hlavně kvůli pěknému počasí, krásné pláži a celkem hezkému penzionu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 16 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání