Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Nadia Hotel *** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 446x
Recenze se líbila: 453 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Již poněkolikáté jsme strávili 15ti denní dovolenou v hotelu Nadja.A opět naprostá spokojenost.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Pěkný pokoj,krásný balkon.Je pravda,že hotel má již to nejlepší za sebou(povolené baterie,ne uplně nové koberce atd),ale vše fungovalo.Hotel má vynikající polohu.Leží v boční uličce,ale pár kroků na hl.třídu a kousek od moře.Jediné minus mravenci faraoni! Ale věděli jsme o tom,tak jsme nenechávali jídlo venku,ale co šlo jsme uchovávali v ledničce a nic jsme neskladovali,tak byl klid.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Měli jsme pouze snídaně v hotelu.A naprostá spokojenost.Každý den 2 druhy ovoce,2 druhy pečiva.šunka,salámy,sýry,různě upravené těstoviny,vejce, párky,zelenina a vynikající zákusky.Káva,čaj,mléko, džusy,jogurty,lupínky.Prostě každý si mohl vybrat.Jídlo pravidelně doplňováno.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Pokoj čistý,malá lednička a TV,Sprchový kout,WC.Klasika :) Krásný balkon,2 židle.Stolek na balkon jsme si dali z pokoje,na balkoně není.Pokoje denně uklizeny,pravidelně doplňován toal.papír.Za 15 dní převlečeno 3x,ručníky obden,když jsme potřebovali,hodili jsme je na zem.Personál příjemný,milý,ochotný.Bez problémů.U hotelu nádherný, udržovaný bazén,s dětských bazénkem a vířivkou.Využívali jsme každý večer po návratu z pláže.Odjížděli jsme v 17:00, pokoj jsme museli opustit do 12:00.Kufry uschovány ve společné místnosti.Byli jsme do 15:00 u moře po návratu bazén,pak venkovní sprcha,na záchodě ( krásném a čistém ) jsme se převlékli, najedli se v hotelové restauraci, mimochodem vynikající kuřecí polévka) a hurá domů.Prostě dovolená využita do poslední chvilky :)

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Vzdálena asi 200m ( severní pláž), uličkou,kde si můžete koupit vše,co chcete ( jídlo,pití, krémy,nafukovací věci atd), pak asi 100m písečné duny.Kdo jede do Primorska musí s tím počítat.Severní pláž je bouřlivější.1 týden červená vlajka,krásné vlny,2 týden zelená vlajka, krásné plavání.Bary a stánky na pláži,prodejci vynikajících kynutých buchet. Lehátko 5 leva,slunečník 5 leva.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Správce se o okolí hotelu stará,trávníček,růže.Pozor blízko jsou atrakce a je slyšet asi do 23:00 hudba,ale nám to nevadí.Město 200m,pláž 200m.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Super dovolená.Vyzkoušely jsme v Primorsku i jiné hotely a penziony,ale Nadja zvítězila na plné čáře.Je to prostě Balkán,tak s tím počítejte.Když pořídíte dovolenou na 15 dní se snídaní za 15-16000,nemůžete očekávat luxus.Ale moře a ceny za to stojí.Těšíme se opět příští rok :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 18
z 27 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání