Napsat recenzi

Dovolená 19.-25.6.2019

Recenze hotelu Les Magnolias Hotel **** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 322x
Recenze se líbila: 205 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme na tomto nádherném místě naprosto spokojeni. Hotel je zaměřen na francouzskou klientelu,to znamená že vše je ve špičkové kvalitě. Stravování,ubytování včetně úklidu a čistoty bylo naprosto dokonalé. Bazén čistý a teplý, pláž čistá,moře úžasné,ale vlny pouze tři dny. Počasí nám vyšlo. Jediné co nás zklamalo bylo naprosto pro nás nepochopitelné chování francouzských návštěvníků..ale to nezmění ani CK ani personál hotelu. Možné byly i výlety od CK,ale ty jsme nevyužili,vyšly by nás na 4-5000kč. Jídlo úžasné,v hotelu je herna-fotbálek,ping pong,hokej,automat na plyšáky,videohry,kulečník. Vyžití opravdu na 100%. Příští rok se sem rádi vrátíme.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Čisto,naklizeno, denně čisté ručníky,vysátý písek,postele jako první den.

Strava a stravování  průměrně (4,9/5)

Luxus.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Televize,stolní hry v "herně",knihovna u bazénu.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž čistá, přímo na pláži bar přijatelné ceny pití i jídla,v nabídce i klasická česká jídla.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Cesta do Primorska pěšky cca 40min, ve městě pouze 1 supermarket a drobné obchůdky s nafukovacíma lehátkama atd. Okolí města poněkud zastaralé ale pochopitelně, k jejich životní úrovni,průměrné mzdě..

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Naše první dovolená u moře, a jsme si 100% jistí že další roky jinam nechceme. Jako tříčlenná rodina jsme si vzali na 7dní 7000kč a měli jsme problém to utratit. V rámci all inclusive byly snídaně,obědy,občerstvení(vafle,pizza,..) a večeře.

Jediné co můžeme doporučit a i pro nás je to velkou radou do dalších let, peníze si měňte na levu(BGN) a ne eura,zakládají si na své měně,a ve směnárně požádejte o co nejmenší bankovky a mince. Vzhledem k jejich platům a ekonomickým poměrům mají problém s vracením z velkých částek.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání