Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Jeravi Club Hotel **** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 3 347x
Recenze se líbila: 493 čtenářům
Fotografie: 24
Videa: 0
Komentáře: 0
  • let do Bulharska let do Bulharska
  • moře u hotelu moře u hotelu
  • moře u hotelu moře u hotelu
  • plavba po řece Ropotamo plavba po řece Ropotamo
  • plavba po řece Ropotamo plavba po řece Ropotamo
  • plavba po řece Ropotamo plavba po řece Ropotamo
  • bazén u hotelu Jeravi večer bazén u hotelu Jeravi večer
  • plavba po řece Ropotamo plavba po řece Ropotamo
  • plavba po moři plavba po moři
  • plavba po moři plavba po moři
  • plavba po moři - jeskyně plavba po moři - jeskyně
  • hotel Jeravi hotel Jeravi
  • bazén u hotelu bazén u hotelu
  • flambování flambování
  • kolonáda směrem k přístavu kolonáda směrem k přístavu
  • moře u kolonády moře u kolonády
  • moře u kolonády moře u kolonády
  • moře u kolonády moře u kolonády
  • moře u kolonády moře u kolonády
  • hotel Jeravi nad ránem hotel Jeravi nad ránem
  • let směr Ostrava let směr Ostrava

Sluníčko, dobré jídlo a nápoje u barů, ochotný personál a veselí čeští animátoři i bazén - vše v naprostém souladu.

Nejméně 3/4 hostů hotelu Jeravi tvoří Češi.

Zajímavá je procházka po kolonádě okolo moře směrem k přístavu, kde v druhé polovině cesty jsou některé velké kameny pomalovány portréty světových osobností (Jan Pavel II, Bach, Mozart, Einstein, Dellon, Havel, Palach,...)

Hezké jsou i vyjížďky na lodi po moři.

Zpáteční let do Brna byl prodloužen o více jak hodinu s mezipřistáním v Ostravě.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Ubytování jsme byli v Economy pokojích ve dvoupatrové budově kousek od hotelu. Pokoj byl vybavený varnou konvicí, denně jsme dostávali kávu i čaj v sáčku a na uvítanou 3 druhy ovoce a 1 l balené vody.

4 TV kanály byli v češtině, 2 slovenské.

V celém pokoji jen 2 zásuvky (TV a chladnička). Fén i žehlící prkno bylo možno zapůjčit v hotelu.

Výměna ručníků probíhala pravidelně.

Z okna byl výhled i na moře.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Vynikající, pestrá a v bohatém množství, nejlepší all inclusive ze všech zájezdů. Vše čerstvé a ihned doplňováno. Nejlepší posezení u jídla je na terase, je tam víc klidu než v mírně hlučné jídelně. Flambované banány neměly chybu.

Dobré byli i koktejly, které jsme popíjeli během dne u Lobby baru či baru u bazénu. K dispozici jsou i dětské ovocně koktejly.

Při příjezdu jsme dostali kartičku s časy kdy máme docházet na jídlo (opatření, aby se hosté nenahrnuli v jeden čas a všichni jsme se pohodlně najedli).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Služby perfektní, se všemi i u moře se domluvíte česky. U moře jsou jen restaurace, kde si pití a jídlo musíte zaplatit. V celém hotelu se dbalo na úklid a čistotu i u bazénu.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pokud bude u moře vyvěšený červený praporek u pláže, ke které je přístup po několika schodech (problém pro maminky s kočárky), plavčík vás do moře nepustí.

V moři jsou denně vlny a záleží na větru a jejich intenzitě. Z jedenáctidenního pobytu jsme měli pouze 2x zelený praporek a 4x žlutý (vstup na vlastní nebezpečí).

Je vhodné po sejití ze schodů přejít kousek vlevo až je vstup do vody zcela písčitý. Z kraje je asi metrový pás oblázků.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Okolí tvoří městečko kde je čilý život, mnoho hotelů, restaurace, obchůdky a nevtíraví obchodníci (vše koupíte za leva). Směnárny jsou nedaleko. Některé silnice neopravované.

Večerní animační programy jsou pro děti i dospělé - asi 10 min. jdete k hotelu Belveder do Alexandria Clubu, kde každý večer je dětská diskotéka a v 21 hod. program i pro dospělé. Bylo vidět, že animátoři vystupovali s nadšením, chutí a profesionálně a mnohdy zařadili a akrobatické kousky. Zábavní a milí. Klobouk dolů.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Super dovolená, pohodička, zejména pro rodiny s dětmi, ale potěší každého kdo je rád u moře...

Dovolená, která nemůže zklamat.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 66
z 88 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání