Napsat recenzi

Pěkná klidná dovolená.

Recenze hotelu Tropicana Hotel *** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 514x
Recenze se líbila: 506 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Na dovolenou jsme se s manželem oba těšili. Jsme důchodci, proto jsme vybrali termín na přelomu srpna a září, kdy už bude u moře klidněji. Pro manžela byl v jeho 65 letech navíc premiérou let v letadle. Zvládl ho dokonale.

Hotel v klidném prostředí. Kdyby občas neřvali přímo někteří hoteloví hosté v noci po chodbách, byl by kolem božský klid.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Velice maličký pokojík, ale na přespání to stačilo. Připlatili jsme si za výhled na moře, byl pěkný. Měli jsme malý balkónek se 2 lehátky, bednou s klimatizací a sušákem na prádlo. Pak už se tam nevešlo nic.

Postel vcelku pro 2 lidi, jedním bokem přiražená u zdi, takže tam nebyl ani noční stolek. /na knížku, na brýle/ Natož ulička. V nohách zase skříňka s lednicí. Proto se na tu zadní postel velmi špatně lezlo. Máme oba umělé klouby, já spala vzadu a valila jsem se tam jako medvěd. Toto uspořádání nebylo vhodné. Musela jsem se různě koulet ze strany až dozadu a dávat přitom pozor na své umělé koleno. Podobnou postel bych už nechtěla.

Žádná zásuvka, žádný šuplík na drobnosti, na peněženku, doklady, léky, brýle, kapesníky... Jen u té bližší postele noční stolek - destička a nohy. Malé věci nebylo kam odložit. Válely se nám všude. A pak to hledání!

Jinak zase pěkná prostorná koupelna, oddělený sprchový kout, který se dal uzavřít, takže voda netekla všude. To bylo dobré. Koupelnu chválím. I šatní skříň v předsíňce byla pro 2 lidi dostačující.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Měli jsme jen snídaně. Jak už lidé psali, byly pořád stejné. Ale: vybrala jsem si: jeden den vajíčka, druhý šunku, třetí den topinky, pak jogurt, pak párek, pak sýr, pak rizoto, pak čočkovou polévku.......Takže se to neopakovalo.

Kdo byl nenasytný a ochutnal každý den ode všeho, pak se nelze divit, že si stěžoval, že jídlo bylo pořád stejné. My byli spokojeni.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Uklízelo se podle nálady personálu. Měli jsme třeba 3 dny na umyvadle nápadnou skvrnu od mýdla, /náš test na úklid/, pak zase další 2 dny se všechno jen svítilo. Koš /vlastně košíček jako na papír od svačiny/ vynášeli denně. Občas do něj zapomněli vložit sáček. A přesto, že nerezový koš neměl dno, házeli jsme do něj odpadky dál. Příští den už sáček zaručeně byl.

Ručníky a osušky by nám za 12 dní snad ani neměnili. Když už jsme je měli šedé a nevábné, poradila nám jiná klientka, ať je hodíme na zem. Hodili jsme a na posteli jsme našli čisté. Takhle se na ně musí.

Za hotelem nevelký bazén s vířivkou, čistý, lehátka, několik stolků se židličkami. Nepobývali jsme tam příliš často, ale bylo to příjemné se osvěžit hned u hotelu. Také jsme si tam zašli zaluštit a zahrát karty či kostky. V pokoji nebyla možnost, žádný stůl a židle.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Moře na severní pláži často bouřlivé /červená vlajka/, na jižní klidnější. Na pláži pořádek, ale v zákoutích, za pláží, kolem mostu Ďábelské řeky, kolem silničky do přístavu, neuvěřitelný binec. Vše, co jim od rukou odpadlo. Kelímky, tácky, plastové láhve, papíry.....Na pláži v písku spousty nedopalků z cigaret. S tím ale nic nenaděláme.

Kousek od hotelu byly kontejnery na odpad, popeláři je denně ráno vyváželi. S tím tedy problém nebyl.

Je to v lidech. Na pláži byly záchody, seděla tam "hajzlbabička" a platilo se, 50 stotinek za použití. Přesto jsem viděla mamku, která odvedla své asi 5 leté dítě 3 m od chodníčku a dítě tam udělalo jelito jako hrom. Tak opravdu záleží na každém z nás, jak se chová a jak je čistotný.

Proti Řecku či Itálii dost drahá lehátka. Jedno lehátko 6 leva a povinností k němu bylo si koupit slunečník /také za 6 leva/, který jsme nechtěli. Ale pokud jsme lehátko chtěli, slunečník byl povinností no a výdělkem navíc. Samotné lehátko nám neprodali nikde, zkoušeli jsme víc míst. 2 lehátka a slunečník v Řecku i v Itálii na den shodně stály 4 €, tady 18 leva, což je v přepočtu 9 €. Tedy dost drahé, navíc i k tomu, že byl takřka konec sezóny, mohli už udělat nějakou slevu.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Pěkné, v blízkosti krásné hotely jako Grand hotel Primorsko či Qeenn Nelly. Ulice docela čisté, dostatek odpadkových košů.

Hodně atrakcí pro děti, hodně stánků s občerstvením - gril. kuřata, kebab, gyros, slavné bulharské palačinky, vařená kukuřice, zmrzlina, ovoce jak malované....Silniční vláček do Kitenu.

Jenže po 5. září se začalo vše balit. Skoro všechno. Mizely kolotoče, mizely stánky, vláček přestal jezdit. Byl pak sice větší klid, ale zase se nebylo na co dívat.

Příští rok asi pojedeme o týden dřív.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Každá dovolená je taková, jakou si ji člověk udělá. My byli spokojeni. Vykoupali jsme se v moři, vyhřáli kosti na sluníčku, dobře se najedli, i nějaký výlet zvládli.

Za rok uvidíme, co bude. Ale klidně bych se do Tropicany vrátila s tím, že nám nedají tu děsnou postel u zdi. :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 41
z 52 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Olga: lehátka - 18. 9. 2016 10:42

Paní, nemáte pravdu. Lehátka a slunečník je drahý všude. V Řecku minimálně 8EUR a v Itálii nebo Španělsku 12 až 13EUR. reagovat

Marcela: Re: lehátka - 19. 9. 2016 5:00

Nemám důvod lhát. Proč? A píši jen to, co jsem při svém pobytu sama zažila. Loni - Řecko - ostrov Korfu, městečko Acharavi - 4 € za set na den. Předloni - Itálie - Gargano, městečko Rodi Garganico - také tak. Proto mě tady ceny překvapily. Asi jste byl někde jinde, kde turisty oškubávali ještě víc. Ale já si za svým tvrzením skutečně stojím. reagovat

Topičová Jaroslava: Postele.. - 25. 6. 2017 18:44

Pokud jste bývali ve 4 patře , tak jako my prvním rokem .. jsou to nejmenší pokoje . Ve 3 patře velké pokoje s krytými balkon y..máte tam větší soukromí . reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání