Napsat recenzi

POHODICKA

Recenze hotelu Hotel Tishina *** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 699x
Recenze se líbila: 562 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotel.bazen Hotel.bazen
  • Z balkonu ,seste patro. Z balkonu ,seste patro.
  • Snidane Snidane

Prijemna dovolena za pekne penize,retro hotel ,ale! Perfektni,ocekavali jsme horsi variantu a prijemne bylo zjisteni kdyz nas ubytovali.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

6patro s vyhledem na more,ne na lunapark,taze velka odmena za ubytovani v retro hotelu.Pokoje po rekonstrukci,koupelna mala ale staci,sprcha ,lednicka je paradni,nabytek novy,balkon prostorny stolecek plus plast.kresla,kolicky na plavky sebou :-) Kazdy den uklid, dole pod hotelem je restaurace kde kazdy den zpiva zpevacka s klaves.doprovodem,docela nahlas az do 23h,ale to k dovolene patri.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Snidane svedske stoly,kava,caj,mleko,vodo-dzus,kdyz tam kapnete par pomerancu tak je to super. 2 salam ,syr,parky,sladke ,zelenina na sopsky salat,salaty s majonezou,ovoce..........docela kazdy den stejne s malou zmenou ,ale fajn. :-)Uplne vyhovujici.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Rychlo-vytah ,bazen je perfektni i s broditkem pro deti ,lehatka ,stolky a bar u bazenu od rana otevren,krasne ceny. Mlady personal,ochotny,usmevavy,kdyz se budete chovat lidsky a ne nadrazene,mate bezva dovcu a vyjdou vam vstrict. Komando uklizecek taky bezva a tachnik-zahradnik taky fajn. Na snidanich vse doplnuji s usmevem .

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Severni plaz co vede k hotelu Perla,je pekna,na zacatku teda same stabylni slunecniky od cestovek,jdete dal a misto si najdete. Jasne ze je v Primorsku hodne lidi ,cechu. Plaz je kousek od hotelu,more ciste.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Blizkost 4min od centra,vsude to zije,obchody jsou taky na kazdem rohu jak se rika.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Spokojenost spokojenost,hotel je prijemny s vyhledem na more,druhou stranu nebrat vyhled na lunapark,kolotoce.......Kdo je hodne narocny ,najde si neco jineho :-) Do Primorska doporucuji cestovku **********

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání