Napsat recenzi

Úžasný hotel

Recenze hotelu Belvedere Club Hotel ***** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 484x
Recenze se líbila: 272 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Skvělá dovolená, v tomto hotelu nám nic nechybělo. Bazén pro malé i velké, spousta lehátek, dětské hřiště, česky rozumějící a ochotný personál, velký výběr jídel k snídani i večeři, bar u bazénu a úžasní čeští animátoři, kteří nás celý den bavili. Kdyby měl hotel ještě na zahradě moře, nevytáhla bych z něj paty. :-)

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoj byl sice celkem malý, na to, že jsme tam byly 2 dospělý+2 malé děti, ale moc času jsme v něm netrávili, takže nám to ani nevadilo. Koupelna dobrá a velké plus je, že má i vanu, což v Bulharských hotelech moc nebývá, většinou tam není ani pořádný sprchový kout... Jediné co bych doplnila je klimatizace. V noci musíte spát s otevřenými dveřmi na balkon, jinak to bylo na udušení, takže zase slyšíte hluk z lunaparku a z baru, ale nebylo to nic strašného. Akorát paní uklízečka by mohla více zabrat, většinou jen vynesla koš a špinavé ručníky... Uvítala bych, kdyby více zametala, protože jemný písek z pláže byl opravdu všude.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Snídaně a večeře výborné, bohatý výběr všeho. Mě osobně tam nic nechybělo, pokaždé jsme se nacpaly, akorát nám přišlo divné, že k snídani byly zdarma nápoje a k večeři se i obyčejná voda musela platit... Jinak skvělý je i program dětský all inclusive - děti celý den venku u bazénu nápoje, palačinky a zmrzliny zdarma. To bylo skvělé!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Služby perfektní, personál ochotný a rozumějící česky, čeští animátoři celý den měly nachystaný super program, který většinou dobře zabavil i ty, co jen přihlížely. Bazén úžasný, pro velké i malé, lehátka, slunečníky, bar u bazénu, wifi a spousta aktivit na výběr. Na pokoji televize s českými programy. Vše odpovídalo popisu cestovní kanceláře a mým představám. :-)

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláže nádherné písčité, celkem čisté, dlouhé, všude spousty mušliček, od hotelu kousek jak na severní tak jižní pláž. Moře jsme měly dost rozbouřené, hlavně na severní pláži byly pořádné vlny, ale voda krásně teplá. Hodně pozvolný vstup do moře, hlavně na jižní pláži. Slunečníky a lehátka za 7leva/kus, což nám přišlo strašně moc, dávat tolik každý den, tak jsme si u stánku za 8leva koupili vlastní slunečník a ten používali celý týden.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

V ulici je slovenská restaurace, hned vedle samoobsluha, dětské hřiště, dětský klub A***** hned vedle hotelu. Do centra blízko a bohužel i do lunaparku, ten dělal v noci hluk, ale nic hrozného. Jinak chodníky hrozné, rozbité a kostrbaté, obrubníky vysoké, většinou bez nájezdů, s kočárkem opravdu nic moc jízda...

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Byla to nádherná dovolená a to na co si stěžuji jsou opravdu jen malé mouchy, které jsou vždy a všude. Hotel předčil moje očekávání a ráda bych se do něj ještě někdy vrátila. Doporučuji!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 30
z 40 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání