Napsat recenzi

Primorsko Belvedere

Recenze hotelu Belvedere Club Hotel ***** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 413x
Recenze se líbila: 437 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Spokojenost, prima dovolená.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoje malicke, balkon sotva na otoceni. Pristylka vhodna max pro dite do 10 let, vetsi dite se moc pohodlne nevyspi. Na pokoji tv se spoustou ceskych programu, mini lednice (nam nefungovala, tekla). Klimatizace ne, fen ne.

Vzhledem k tomu, ze jsme pokoj vyuzivali opravdu jen na prespani, nijak jsem to neresila, ale od ubytovani jsem ocekala vic.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Polopenze.

Snidane: rozmanite, vcetne nabidky ruznych syru, vcetne nápojů, káva, džus, čaj a pod. Vseho jidla dostatek, doplnuji průběžně, je jedno, jestli na snidani dorazite v sedm nebo v devet rano ;-).

Vecere: dostatek zeleniny, ovoce, zakusky, jinak na vyber bezna jidla (necekejte, ze ochutnate nějaké speciality, za temi musite vyrazit do mesta). Standard.

K veceri nejsou v cene napoje, muzete si je objednat u cisnika, protoze objednane takto pri večeři jsou levnější, nez pak u baru, ale to byste se museli cisnika dovolat. Takze jsme si piti museli kupovat po veceri u baru draz, protoze u vecere se po place pohybuje jen jeden cisnik a dvakrat se moc nepredre.

Detska all incl.: zahrnuje u bazenu pro deti piti, zmrzky a palacinky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Pokoj nam uklizeli kazdy den, ocenovali jsme zameteni pokoje, preci jen pisek z plaze ma clovek vsude :-).

Behem tydenniho pobytu nam jednou vymenili vsechny rucniky.

Personal hotelu vstricny.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Objektivne muzu posoudit jen severni plaz, na tu jsme to meli pres hotelovou zahradu pet minut cesty, plaz krasna, vede k ni hezka promenada s lavickami. Slunecniky od CK na plazi jsou ale nahecmany hrozne blizko u sebe.....More ciste, bourlive, velké vlny, uplne ne vhodne pro male deti. Pri prilivu obcas v mori chaluhy, ale jinak more ciste. Na plazi hned nad slunecniky. Prijemna restaurace s vyhledem na more, koupite tam pivo, ruzne drinky, parek v rohliku, nanuky a pod.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

V arealu hotelu bazen s detskym brouzdalistem, lehatka zdarma. Hezke detske hriste.

U bazenu bar, prijemne posezeni.

Od hotelu je to cca tri minuty do centra mesta, vse dostupne.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Pokud jedete do Bulharska poprve jako ja, musite si vsechno zjistit na vlastni pest. Slecna delegatka mila, ochotna, ale ,,neukáže,, vam nic. Takze jak se dostanete na plaze, musite popatrat. Ja napr az ctvrty den pobytu zjistila, ze na severni plaz se da dostat pres hotelovou zahradu, do te doby jsme to obchazeli pres mesto. A prvni den jsem do konce na plaz lezla ,,cestou-necestou,,protoze jsem nevěděla kudy. Clovek to samozrejme rychle zjisti, ale myslim si, ze by se nic nestalo, kdyby slecna delegatka pred hotelem pri prijezdu udala aspon zakladni ,,smery,,. Pokud o to nekdo stoji, rozumim tomu, ze do Primorska jezdi lide opakovane, ale pro ty, kteri jsou tu poprve by to bylo uzitecne. Jinak delegatka dostupna na telefonu kdykoliv, z tohoto pohledu ok.

Primorsko je krasne mestecko, urcite se sem za rok vratim, spoustu veci jsem jeste nepoznala.

Jidlo je v Primorsku velmi levne.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 30
z 40 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání