Napsat recenzi

Hotel Belvedere Club

Recenze hotelu Belvedere Club Hotel ***** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2021
Přečteno: 630x
Recenze se líbila: 136 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 5

Dovolenou v tomto hotelu nedoporučujeme

Neochotný personál, špatná strava, špatná přístup k moři přes místní komunikaci a určitě ne 150 m, jak píšou, je to mnohem dál.

Nedostatek lehátek a slunečníků na pláži i u bazénu. Dle delegátky si máte přivstat, pokud chcete mít u vody místo, ale vzápětí Vám řekne, že jen tak si dát ručník na lehátko nemůžete, protože když tam nikdo nebude, tak Vám to plavčík sundá - takže na pláži budete od 7 od rána, jinak nemáte nárok.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

moderní pěkný hotel, ale bohužel špatný úklid

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

strava studená, jídelna malinká nato, kolik je v hotelu lidí, neustále čekáte na to, až jídlo doplní, což není někdy bohužel hned

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

personál vysmátý pouze do té doby, než něco potřebujete, potom se setkáte pouze s neochotou, řešily jsme nemocné děti a doktora. Bohužel se o vše musíte postarat sami, pokud nemluvíte AJ nebo rusky určitě tam nejezděte, protože pokud se něco stane, tak se s doktorem nedomluvíte.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

pláž katastrofa, nemáte si kde lehnout, hodně lidí, cesta na pláž hrozná a určitě delší, než 150 metrů a ještě k tomu po cestě, kde jezdí auta.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

vedle hotelu LUNAPARK, toto se líbilo dětem, ale klienti, kteří mají výhled na tuto stranu se asi moc nevyspí.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

hotel bychom nedoporučily nikomu

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 30
z 40 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Lenka: Paní v hotelu vůbec nebyla!!!! - 12. 8. 2021 15:56

Tahle paní v 5* hotelu Belvedere buď vůbec nebyla, nebo je placená nějakou konkurenční kanceláří. Za prvé se tam bez problémů domluví česky, za druhé stravování je výborné, výběr v rámci možností této doby dostačující, ullizeno je všude a všechno perfektně funguje. Jediné s čím souhlasím, že jedna strana hotelu směrem do ulice je hlučnější a to byla vždy, ale na dovolené nechodíme spát v 9 večer, takže nevím co řeší. Úplně lživá recenze, hotel viděla tak max. z cesty. Byli jsme tam 14 dní zpátky a vše super. reagovat

Zu: Re: Paní v hotelu vůbec nebyla!!!! - 24. 8. 2021 14:01

dobrý den, nevím, moji recenzi jste si asi nepřečetla dobře. Nikde nepíšu, že na recepci nemluví česky, ale doktor, že česky nemluví, protože na hotelu vlastního doktora nemají a musíte si ho zavolat sama(mě osobně to nevadí, já se anglicky domluvím, ale předpokládám, že úplně všichni anglicky prostě nemluví). Dále také píšu, že všichni jsou vysmátí a příjemní do doby, než se něco stane - předpokládám, že Vám se nic nestalo, ale až byste tam měla malé děti, které zvrací a mají vysoké teploty, tak byste se možná divila. Hotel je možná pěkný, ale lidský přístup = velká nula. a ještě mi řekněte, na kterém hotelu nemají doktora? ano tady na tomto 5* ho nemají A to, že Vy na dovolené nechodíte spát v 9 večer neznamená, že takhle nechodí spát malé děti. reagovat

Daniela : Trefna recenze - 23. 8. 2021 20:08

Naprosto s recenzí souhlasím!! A ve stejném duchu jsem ja napsala svou. Včera jsem přiletěla zpět a musím říct, že opravdu ráda reagovat

Lucie: souhlas - hrozný hotel - 2. 9. 2021 8:42

Souhlasím, taktéž jsme nebyli spokojeni - 07/2021. Zlatý starý Belvedere. reagovat

Monika: Neskutečný hluk a chaos - 3. 9. 2021 10:36

V hotelu jsem nebydlela, každý den jsme kolem něho ale chodili na večerní procházku, a opravdu jsme LITOVALI lidi, kteří si v něm zaplatili ubytování. Prožít dovolenou uprostřed lunaparku v neuvěřitelném hluku, blikání světel a totálního zmatku - to není dovolená ale PEKLO na zemi. Rádi jsme se pak vraceli do našeho hotelu, který je od Belevedere vzdálen asi 400 metrů, do ticha a klimatizovaných luxusních pokojů. Přitom hvězdičkově měl o jednu méně než Belvedere. Schválně jsem se nyní podívala - po příjezdu - na recenze Belvederu, byla jsem zvědavá, jak to ubytovaní lidé vnímali... Já bych v tom neskutečném bordelu nevydržela ani jednu noc! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání