Napsat recenzi

Delší pravda

Recenze hotelu Belvedere Club Hotel ***** (Bulharsko - Primorsko - Primorsko)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 821x
Recenze se líbila: 245 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zde pochopíte mentalitu Bulharů. Níže se rozepíši k jednotlivým bodům. Než přijde smršť negativ, musím až do nebe vychválit animační tým, ten tam nebýt, byla by celá dovolená o ničem. Jednalo se o dovolenou dva rodiče+tříleté dítě (pro upřesnění). Animátoři jsou naprosto neskuteční a patří jim ten největší dík za úžasné zážitky plné smíchu!!! I přes to bych se do tohoto hotelu nikdy nevrátila a nechápu, jak je možné, že se sem někteří lidé vracejí. Za 40 000 bych čekala více.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Hotel má pěknou vstupní halu a krásné i čisté záchody v přízemí. Tím to končí. Bazény na fotce vypadají pěkně, ale realita je ta, že je popraskaný, beton kolem místy chybí. Voda ale jinak čistá. Průšvihem jsou ale pokoje. Jsou neskutečně malé-odjela sem s naraženým kotníkem a nalomeným malíčkem (průchod kolem postelí 40 cm). Dítě spí na rozkládacím křesle tak špinavém, že ani psa bych tam nenechala spát. Navíc při sednutí na kraj se okamžitě složí a scvakne vás to. Dospělé postele sice nevrzali, za to matrace tak měkká a proleželá, že mne bolesti zad nepustili doposud. Žádné chrániče, nic. Flekatá (víme od čeho)...prostě humus. Povlečení nebylo za celých sedm dní vyměněno, ručníky na požádání a s velkou neochotou. Malým kyblíkem vody se tam vytírá celé patro, všechny pokoje, je to vážně nechutné. Záchod má černý ráfek, který sem nikdy neviděla, vzadu plno špíny a pavučiny. Uhnilé futra v koupelně pokryté bílou plísní, 7 pavouků jen v koupelně. Vana černá a špinavá po předchozích obyvatelích. Špína v koutech, plesnivý závěs v koupelně, skříň smrděla hůř jak týden staré ponožky. Pod postelemi obaly od chipsů bůh ví ještě od koho, balkon plný písku a plný popelník. Prasklá noha u plastové židle..ale balkon je tak malý, že si tam na židle ani dva lidi v klidu nesednou. Klimatizace nepřítomna, zato komáři ano- z toho vychází nedýchatelno na pokojích. Bydleli jsme v přízemí směrem do ulice-dříve jak ve 23.30 spát nelze, je tu šílený hluk z protější restaurace, kde si potrpí na živou hudbu. Ohňostroj v půl jedné ráno přímo před hotelem taky paráda. Je tu slyšet každé spláchnutí pater nad vámi, dupání, mluvení...nemám vážně nic pozitivního. I o toaleťák sme museli škemrat.A pavoučí nájezd se samozřejmě konal i ve spací místnosti..poslední noc mi jeden lezl i přes záda v posteli..to už bylo moc...

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Na první dojem super. Velký výběr zeleninových salátů atd. ALE!! Sice výběr, ale neustále to samé. K večeři nedostanete ani vodu. To sem ještě nezažila. Maso dobré, ale některé pochutiny mne opravdu nelákali. Nevíte ani, co je to zač. Na všem je balkán. Po týdnu se to opravdu přejí. Sýr jinak jen plátky eidam, jednou řízlý olivami. Na šunku zapomeňte-jen výrobní salám a cosi jako místní šunka plné chrupavek-u nás obsah masa max 50%. Prezentované máslo chutnalo tak uměle, že sem musela začít číst složení-hned to letělo. Na máslo taky zapomeňte. U večeře super zákusky, to všechna čest, byly super. Melouny taky fajn. Zmrzlinu jsme dostali jen jednou a tak tuhou, že i statní tatínkové nahrabali po pěti minutách sotva lžíci. VELKÝM PROBLÉMEM JE ZDE ALE ASI HYGIENA. OD DRUHÉHO DNE JSME OBA TRPĚLI BOLESTMI BŘICHA, KTERÉ NĚKOLIKRÁT DENNĚ SKONČILI STRAŠNÝM PRŮJMEM A BOLESTMI. Celý pobyt jsme byli všichni na biopronu a nepomáhal. A to jsme nejedli nic smaženého, omáčky, majonézy, žádná voda z kohoutku..nic..ovoce jsme pak už taky nejedli...jaké bylo naše překvapení, když jsme postupně zjišťovali, že nejsme sami!!!! sedm dalších lidí (jistě jich bylo více) nám říkalo to samé...A samotný dětský all inclusiv. NO VÝSMĚCH!!! Šťáva z automatu stále stejná-jablko, třešeň a chemický pomeranč a voda. Vše tak sladké, že i mé dítě samo ředilo 1:10 s vodou, že to nechce pít. Na výběr 5 -6 zmrzlin a studené palačinky polité těmi mňamkami z lahví jistě úžasného složení. Pani vše dělá rukama, nepoužívá kleště ani ubrousky. Vzniká zde obrovské množství plastového odpadu-kelímky, podtácky. Navíc byla velmi nepříjemná, nedá ani dvě palačinky naráz, musí se chodit po jedné, stejně jako nedá dva kopečky zmrzliny. Personál se celkově tvářil velmi znechuceně, otráveně a dokonce nás jednou i seřvali, že nesmíme otevírat slunečník...pražilo tam slunce a prý se to nesmí...Super, jen tak dál. Krom pár kousků ovoce, kam děti nedosáhnou nic jiného nedostanete!!!!!All inclusive???? Opravdu zvažte.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Bazén čistá voda, jinak ale nemáte šanci na lehátko. Než jdou lidi na snídani, hodí si na lehátko ručník, tím ho zaberou a je naprosto normální, že je půl dne nevydíte. Ležíte na betonu na ručníku nebo nikde. Kdo chce být chvíli u bazénu, má na 80% smůlu. Jsou i dost popraskaná.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře super, jen spousty chaluh a mraky lidí. Jednu hvězdičku ubírám za naprostou absenci toalet. Sem tam se něco najde, ale pro tisíce lií najdete pár kousků a hádejte jak vypadají. Sprchy taky nikde. Na slunečník a lehátko u moře taky zapomeňte. Pokud nepřijdete v sedm ráno nebo si nezaplatíte někde jinde, máte u alexandrie smůlu...a stejně jsou hnusné a rezavé. Přechod přes zarostlé písečné duny je zážitkem pro nos- ten smrad z moči Vás pálí i do očí :-)

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Rozbité chodníky, hluk, smrad od kuřáků, jinak všude blízko. Obchůdky pár metrů.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Bulharsko poprvé a již nikdy více. A s dítětem už vůbec ne. Hygiena je zde otřesná. Možná má někdo jiné zážitky, my bohužel tyto. Nejsem rozmazlená, ale zároveň za 40 000 za zájezd bych čekala víc. Při srovnání s několika zájezdy do Řecka, Itálie apod je kvalita naprosto jinde. Škoda, že sem fotila jen to pěkné...hned bych připojila, ale bohužel. Chtěla sem si i tak odvézt hezké vzpomínky. Zatím mi ale v paměti zůstává je neskutečný zápach kontejnerů, odpadky kam se podíváte, průjem, hluk a špatné služby. Klidná dovolená to opravdu nebyla a o odpočinku se mluvit nedá už vůbec.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 30
z 40 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Primorsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání