Napsat recenzi

ideální dovolená

Recenze hotelu Sunset Resort ***** (Bulharsko - Pomorie - Pomorie)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 1 497x
Recenze se líbila: 614 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • terasa naseho apartmanu terasa naseho apartmanu
  • Sunset Resort z more Sunset Resort z more
  • parada pro vase deti parada pro vase deti

Tato recenze je pravděpodobně ovlivněna vztahem jejího autora k provozovateli hotelu.

Navštivte náš soukromý luxusní apartmán v pětihvězdičkovém areálu SUNSET RESORT POMORIE

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Luxusní areál s bazény, vodními atrakcemi a pozvolným písečným vstupem do moře.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

4 restaurace, jen si vybrat... V okolí je pak spousta vyhlášených místních typických malých restauraček. Doporučuji bulharskou národní Kavarmu, či zapečené žampiony s uzeným sýrem a nesmím zapomenout na šopska salata (ale to jsou fakt rajčata a okurky jak mají být aaa ten jejich sýýýýr, mňam) Výborné jsou také čerstvé ryby, kterých je na výběr spousty. Jestli jste na omáčky jako je kečup, pak nezapomeňte k masu místní Lutenicu (čalamáda ze zeleniny ). Určitě ochutnejte bulharská vína, v Pomorie je přímo jejich výroba.

Zakončit kulinářský zážitek místní RAKII je snad v Pomorie zákon! Jídlo je v BG po moři a sluníčku to nejvíc... :o)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

občas mluví jen rusky, ale pracují na tom. Vše odpovídá 5 hvězdičkovému prostředí. Jsou zde lázně SPA, kosmetika, vnitřní vířivka i bazén. Jsou zde bouwlingové dráhy, bary, herna, babysit... prostě vše co je pro pohodový pobyt potřeba.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

perfektní, přímo před areálem písečná pláž. Platí se za slunečníky a lehátka.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Sunset je dál od centra města (cca 4 km), v okolí však seženete vše co k dovolené potřebujete. Taxíkem se dostanete za 10 Leva (5 Euro) přímo do centra Pomorie, či je možné využít místní autobusovou linku č 1, která vás za 2 Leva (cca 1 Euro) do centra Pomorie doveze také.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Velmi doporučuji pro rodiny s dětmi, ale areálu SUNSET RESORT uspokojí i náročnou klientelu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Pomorie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání