Napsat recenzi

Pobyt ve dvou apartmánech v Sunset Resortu

Recenze hotelu Sunset Resort ***** (Bulharsko - Pomorie - Pomorie)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 437x
Recenze se líbila: 562 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hlavní budova od restaurace Hlavní budova od restaurace
  • Noční pohled od bazénu Noční pohled od bazénu

Krátká dovolená v Sunset Resortu se nám velmi líbila jednak kvůli počasí, které se vydařiloo, ale hlavně kvůli perfektním službám hotelu. Na základě osobních zkušeností s řízením hotelů musím konstatovat, že management hotelu je na špičkové úrovni ve všech oblastech provozu, aniž by byl hosty vnímán. Služby prodejce zájezdu a pořádající CK rovněž neměly chybu.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Vzhledem k celkovému počtu tří dospělých a čtyř dětí jsme zvolili ubytování ve dvou apartmánech. Původně s představou 2 dospělí/1 dítě a 1 dospělý/3 děti. Na místě jsme zjistili, že apartmány jsou tak prostorné, že můžeme dětem splnit jejich přání, aby mohly být všechny pohromadě v kombinaci 1 dospělý/4 děti a 2 dospělí. Museli jsme pouze přestěhovat 1 kus povlečení. Personál hotelu k tomu neměl žádné dotazy nebo připomínky.

Housekeeping byl na špičové úrovni. Diskétní a velmi pečlivý úklid pokojů a všech prostor hotelu.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Stravovací kapacity hotelu jsou dostatečně dimenzované, takže nikdy nebylo nutné čekat, až se uvolní místa u stolů. Byly k dispozici i velké stoly pro 8 osob. Strava byla pestrá a chutná, vždy dobře upravená a u bufetové formy průběžně doplňovaná. K dispozici je několik restaurací pro výběr obědů a vešeří a la cart.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Ostatní služby pro hosty mimo ubytování a stravování fungovaly bezchybně, zejména u vnitřních bazénů a na pláži, kde byly dostatečné počty lehátek a dobré služby plavčíků.

Rovněž služby na barech byly na velmi dobré úrovni s pestrou nabídkou nápojů. Veškerý personál hotelu byl příjemný, usměvavý a vstřícný.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Hotelový komlex leží těsně u pláže s velmi dobrým přístupem na pláž několika cestami.

Pláž byla velmi dobře udržovaná a průběžně zbavovaná nápojového a ostatního odpadu.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotelový komlex je samozřejmě orientován k moři v uzavřeném širokém oblouku, takže širší okolí hosté příliš nevnímají. Hotel má velmi dobře uržované a vzrostlé parkové úpravy. V těsné blízkosti hotelu se dokončuje (2016) velký tobogánový komplex, který na reklamních materiálech působil jako již hotový. Vynahradili jsme jej nákupem vstupenek do akvaparku v Nesebru v recepci hotelu včetně dopravy, který tento nedostatek bohatě vynahradil.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

V souhrnu jsme byli s pobytem v hotelu všichni velmi spokojeni. Skutečnost předčila naše očekávání.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Pomorie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání