Napsat recenzi

Hotel Sunny Bay

Recenze hotelu Hotel Sunny Bay *** (Bulharsko - Pomorie - Pomorie)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 654x
Recenze se líbila: 609 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel odpovídá označeni - 3 hvězdy, nečekejte zázraky, je to průměr, nenáročným klientům postačí.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Běžný hotel s proskleným výtahem,personál se snaží,ale nepředře.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Měli jsme pouze snídaně, večeře nemá smysl dokupovat, v blizkém okoli dostatečný výběr hospůdek s přijatelnými cenami. Snídaně byly stále stejné,ale pravidelně doplňovány .Problém je nedostatečný počet stolů,tudíž čekáte až někdo dojí.Jídelna je zároveň hotelová restaurace.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Pokoje klasické s lednicí, úklid každý den, ručníky měněny 3x za týden.V recepci a hotelové restauraci internet.Na požádání zdelí heslo na wifi.Hotel neposkytuje žádné sportoní ani kulturní vyžití,bazén nemá.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Hotel je přímo u pláže. Slunečníky a lehátka za poplatek, je jich tam dostatek, většina turistů má svůj slunečnik,tudiž jsou pláže po 10hod.zaplněny a pod slunečníky je prázdno.Čistota na plážích se podstatně zlepšila i když je stále co zlepšovat

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Podél pláže dostatek hospůdek .Do centa je to asi 10min.Je zde tržnice kolotoče,obchůdky všeho druhu, na náměstí kulturní programy- folklór,silácka shou...

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

V tomto letovisku jsme byli před 5ti lety, je tu spousta nových hotelů, údržba pláží se zlepšila o 100%. Bulharsko je levná dovolená (oproti Řecku nebo Turecku), tak nečekejte zázraky, záleží na vás, jak si to užijete.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Pomorie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání