Napsat recenzi

Velička - NIKDY! prosím přečtete si celou recenzi

Recenze hotelu Velička Sea House Hotel ** (Bulharsko - Obzor - Obzor)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 897x
Recenze se líbila: 472 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do Veličky NIKDY! Penzion se na první pohled tváří, že je příjemný, čistý, nový, ale skutečnost zjistíte, až večer ulehnete ke spaní a než uvidíte, jak se chovají ke svému psovi!

Ubytování  průměrně (3/5)

Na první pohled vypadá vše čistě, relativně nově. Ovšem na pokoji byly tak otřesně tvrdé postele, (proleželá matrace nebo tak nízká, nedokážu to popsat) že jste při každém ulehnutí cítili rošt postele a spaní na ní bylo hrozné! Ubytování bych nedoporučila lidem s pohybovými potížemi. Do posledního patra to byla docela fuška, byly tam nezvykle vysoké schody.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

neposkytují, ale na pokoji není ani talířek nebo nůž...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Penzion měl vlastní bazén, zahrádka a prostředí penzionu bylo upravené, plné květin, ale horší to bylo se samotným vybavením. Absolutně žádná polička, pouze jedna skříň s jednou přihrádkou. Na pokoji byla sice rychlovarná konvice a 3 hrnky, ale žádná lžička ani jiný příbor, žádný talířek. Když jsme si donesly něco na pokoj, tak jsme to jedly doslova na novinách! Umělohmotný stolek na terase se kymácel, takže kafé se pokaždé vylilo a nohy bylo nutné podložit. Záchod byl spojený se sprchou, ale tak, že při každé sprše jste museli nutně postříkat i celý záchod. Nikde žádný hadr nebo podložka na nohy. Nebyl tam ani závěs ani nějaký schodek, který by to od sebe odděloval, takže písek z pláže byl úplně všude. O záchodový papír jsme si musely trapně říkat. Toto bylo obzvláště trapné, protože pokojská, která to měla na starost se tvářila, že nerozumí.

Nejtvrdší postele, na jakých jsem kdy spala! matrace byly buď tak proleželé nebo měkké, že jste cítili dřevěný rošt postele a spaní v ní byl doslova horor (toto není jen můj názor, ale i dalších osob, které tam byly současně s námi).

A teď ten nejotřesnější zážitek! Předem podotýkám, že nejsem žádný fanatik ochránce, který by psa považoval za rovného člověku, ale co je moc, to je moc. Ve Veličce jsem byla v termínu od 13.6. do 24.6.2015. Majitelé mají na oddělené části zahrady psa Jacka Russella Teriéra. Jednalo se o fenku, která zrovna hárala. To, že psi jsou v Bulharsku běžně na řetězech jsem si už zvykla, ale toto bylo něco hrozného. Protože majitelé nechtěli, aby jim fenku nakryl nějaký cizí pes, tak kromě toho, že byla pochopitelně taky na řetězu, ji zavírali v boudě stylem, že vchod boudy doslova zabarikádovali deskami a těžkými cihlami a nechali psa v boudě na rozžhaveném slunci třeba i 10 hodin v kuse!!!! Když jsem toto viděla hned druhý den příjezdu a snažila se jim naznačit, že se ten pes uvaří nebo udusí, protože bouda byla opravdu celou dobu na slunci, tak dělali, že nerozumí. Asi 2x nebo 3x jsem kvůli tomu vybuchla, protože toto byl můj každodenní pohled z terasy na psa zabarikádovaného v boudě. Asi na můj popud tam dali po pár dnech milostivě místo desek něco jako zbytek proutěného koše, takže ta chudinka fenka mohla alespoň dýchat, ale i přesto zůstávala nelžu i více než 10 hodin, jednou jsem jim to napočítala na 15 hodin v kuse zavřená v boudě na malém prostoru!!!! a takto se chovají k údajně čistokrevnému psu, protože majitelé naznačili, že to dělají proto, že nechtějí mít nečistokrevná štěňata. To, že ten pejsek zatím přežil, bylo asi jen díky tomu, že zrovna v tomto termínu bylo občas zataženo, a nebývaly tak otřesné horka, i když i tak tam bylo vedro a pak tam měl ten plotek a ne desky, kdy mohl dýchat opravdu jen malou škvírou. Sice ho občas pouštěli, někdy s ním šli ven, ale většinu času byl pes "zabarikádovaný" v malé boudě, kde muselo být na slunci bůhví kolik stupňů! Bylo to hrozné sledovat toto každý den a podotýkám, že ho nezavírali jen na noc, nebo nezbytně nutnou dobu, což bych ještě pochopila.

Takže pokud máte jen trochu citu a máte rádi zvířata, nejezděte do tohoto penzionu a nepodporujte tyto lidi, kteří se ke psům chovají takovýmto otřesným způsobem místo toho, aby si raději spravili plot. I když toto dělají údajně jen kvůli hárání, které trvá necelý měsíc, tak to považuji za týrání a na toto jsem se musela den co den dívat. Tento zážitek mi zkazil opravdu celou dovolenou.

Pokud si řeknete, že cizí pes nebyla moje starost, tak možná máte pravdu, ale ruku na srdce: chtěli byste se na toto dívat na své dovolené?! :-(

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Na pláž to bylo asi 5 minut, moře bylo nádherné, čisté, poplatek za slunečník 6 leva, stejně tak za lehátko, ale vlastní slunečník se dal pořídit za 8-10 leva. Na pláži byl jemný písek, po bouřce se na ní uklízelo. Vhodná pro malé děti, prostorná. Pozvolný vstup do moře. Plavčíci sice byli, ale netvářili se nějak zúčastněně.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Penzion leží v klidné ulici, kde nádherně voněly lípy, na pláž i do centra asi 5 minut chůze.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Městečko OBZOR bylo příjemné, klidné. Moře a pláž neměly chybu. Penzion Velička ale důrazně nedoporučuji. Hrozně tvrdé postele, ze kterých vás začnou bolet záda a žalostný pohled na zabarikádovaného psa udělá své!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 6 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Obzor - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání