Napsat recenzi

Penzion Jovka

Recenze hotelu Penzion Jovka (Bulharsko - Obzor - Obzor)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 574x
Recenze se líbila: 526 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Opravdu pro nenáročné,nicméně čisté a bez problémů. Je to takové ubytování řeckého typu. Apartmán-postel,skříň,noční stolek,zrcadlo,menší stolek,televize (jen bulharské programy),varná konvice,balkon,židličky,stolek. Nejsme nijak nároční,takže nám to stačilo. Jediné co nám vadilo,že trochu zaváněl odpad s koupelny. k moři opravde jen 50m - z části po ulici a z části po schodech.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Skromné ale čisté. Pouze pro nenáročné.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Snídaně naproti ve 4* hotelu. Hodně skromné.Dalo se to vydržet tak týden. Být tam ještě o týden déle,tak by se mě zvedal kufr. Stále to stejné. 1-2 druhy sýra,1-2 druhy salámu (náš Junior je proti tomu dobrota) ,marmeláda meruňková a asi jahodová,med,vajíčka,corn flake,mléko,vejce na tvrdo,volské oka,míchané vejce (vždy nějak na střídačku). Chleba ve vajíčku na střídačku s pizzou (docela děs) a rohlíčky s listového těsta (někdy tvaroh,někdy špenát,někdy marmeláda)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Personál zamračený,ochota nijaká.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Písčitá. Na pláži není sladká voda na opláchnutí!!! Všude docela bordel. Na kilo písku je asi 20dkg vajglů. Jinak koupání ušlo. Když byly vlny,tak se blblo,když ne,tak se dalo i plavat. Medůzy sem tam. Byly tam ale takové breberky,které vypadaly jako naše 100nožka. Když se dostaly na tělo,tak štípaly.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Je to malé město,takže všude kousek. Ve městě gyros za 2-4 Leva,Cola 1,2 Leva,pivo 1,5-2,8 Leva,větší čtvrtka pizzy 2 Leva. Levný alkohol. Velký panák rumu 1,5-2 Leva.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

My nejsme nijak nároční,ale líbilo se nám tam. Klidně bych tam jel znovu. Kdo není požitkář luxusních hotelů s all incl. tak se mu tam bude líbit. Za tu cenu je to OK.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 7 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Obzor - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání