Napsat recenzi

Hezká dovolená

Recenze hotelu Penzion Favorit ** (Bulharsko - Obzor - Obzor)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 340x
Recenze se líbila: 533 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Málo Čechů ,domluva jen anglicky, německy rusky .K moři 15min z kopce po rušné ulici přes město.

Ubytování  průměrně (4/5)

Penzion útulný denně se vysává mění se ručníky.4 patra bez výtahu takže manžel po operaci kolene a pro starší turisty trochu náročnější šlapat více krát denně .měli jsme zrovna pokoj ve 4patře.výhled na moře místo klimatizace větrák na pokoji ale splnil účel teplota 36-38st denně.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

polopenze. Snídaně formou švédského stolu vydatná a čaj nebo káva i nealko v ceně.Večeře se za 7 dní stále opakovalo 2 jídla.3dny stehno a těstoviny a 4dny brambory a mleté maso bez oblohy. Polévka stále stejná zeleninová. Po dietní večeři jsme se šli na pěší zónu najíst bud pizzu nebo palačinky sladké nebo s masem. Pár restaurací měly i české jídelní lístky ale není to běžné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Personál příjemný za pár dní jsme vylovili pár ruských slovíček kterými jsme se dorozumívali. Na Čechy moc připraveni nejsou spíše na Němce a Rusy. Kouření je nešvar ale pro nekuřáky není moc příjemné když kuchařka ,obsluha sedí u stolu vedle vás a všichni hromadně kouří a čeká až dojíte.Delegát přišel jen jednou se zpožděním 1hod aby zkasíroval výlet ,na otázky nevěděl odpovědi že si máme vše zjistit sami tak jsme se domlouvali ručně a málo rusky .Dochvilnost zde moc neplatí všude jsme byli se zpožděním hodina sem hodina tam. I při odjezdu zpoždění 50min, výlet do Varny 80min.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

k moři se jde přes rušnou křižovatku asi 10-15min.po rušné ulici mezi domky a u pláže prudší kopeček a mezi auty není zde chodník jen betonová cesta. Moře pozvolné pláže veliké jen zase ti kuřáci v písku zbytky cigaret na každém kroku. Atrakce na vodě přes padák za lodí nebo půjčovna kol ale mít dost leva nebo eura.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

penzion je u silnice takže slyšíte v 6hod popeláře a celý den provoz aut přes celý Obzor v obou směrech. Autobus. nádraží 5minut od Penzionu. My z města jsme zvyklí .V okolí jsou chudé i bohaté domky na pěší zónu 5 minut kde je vyžití pro děti a obchůdků, restaurací.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Pro nenáročné zákazníky a rodiny s dětmi to stačí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Obzor - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání