Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu Alua Helios Bay Hotel Hyatt (ex RIU Helios Bay) **** (Bulharsko - Obzor - Obzor)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 553x
Recenze se líbila: 531 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 3

Prožili jsme zde jednu z nejhezčích dovolených.Po počátečním chaosu na letišti v Burgasu,kde jsme nejdříve čekali hodně dlouho na zavazadla a poté jsme vůbec nevěděli,do kterého autobusu nastoupit-selhali jak Bulharští dopravci,tak i delegátka naší cestovky-jsme si už jen užívali.

Ubytování  průměrně (5/5)

Velice pěkný,čistý hotel,kde naprostá většina pokojů jsou s výhledem na moře.Měli jsme prostorný pokoj s velkým balkonem,úklid perfektní a každý den,jediná malinká vada -pomalý odtok vody po sprchování.V pokoji malá lednice,trezor za poplatek-my jsme nevyužili.V koupelně fén.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Jídlo naprosto super a musím říct,že ještě nikdy jsem na dovolené nepřibrala víc jak kilo a tady to byly kila 3 :-).

Snídaně klasické,šunka byla opravdu s vyšším podílem masa,salámy,jen moc nám nechutnaly ty trvanlivé,na můj vkus příliš slané. Sýry,vajíčka,omelety,volská oka,párečky,slanina,fazole,spoustu zeleniny,cornflakes,čerstvé vafle a lívanečky a polité čokoládou,byly skvělé.Dokonce párkrát týdně na snídani i sekt.Obědy byly taky skvělé,vše na co si vzpomenete,masovepřové,hovězí,kuřecí,mleté,teplá zelenina,ryby,br.kaše,brambory,hranolky,rýže,opět saláty a spousty zeleniny,asi 10 druhů zákusků,z ovoce 2 druhy melounu,nektarinky,broskve,jablka,hrušky,pomeranče,grepy...atd. Také 4 druhy zmrzky.

Večeře byly ještě víc opulentní,vždy něco grilovaného,nebo žralok,krůta,výborný libový bůček,řízky,ani si neumím na vše vzpomenout.U večeře museli mít pánové dlouhé kalhoty,vždy nás vítal manažer hotelu a nabídl nám ouzo,rakii,sekt a

popřál nám dobrou chuť.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Vše v naprostém pořádku,personál velice milý a vstřícný,obsluha barů skvělá,bezva animátoři,nikde jsem tyhle programy nijak nesledovala,ale tady jsem se opravdu bavila. Velice příjemná animátorka klubu Funtazia slečna Kristýnka,děti ji milovaly :-)

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Po příjezdu byly v moři opravdu velké vlny 4 dny v kuse,takže jsme měli obavy,jestli se vůbec vykoupeme,tak jsme tyto dny strávili u bazénu a v červnu nebyl vůbec bazén studený,ba naopak mírně studený byl jen poslední 3 dny ,kdy bylo polojasno,ale to se zase uklidnilo moře,takže jsme se koupali v něm. Na pláži lehátka zdarma a pláž byla hned za bazénem,spoustu malých mušliček.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Hotel je na konci městečka Obzor,kousek od hotelu malá promenáda a k prvním obchůdkům je to asi 300m,našli jsme i dva supermarkety,spoustu restaurací a nákupních možností.Ceny hodně příznivé.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Celkový dojem z dovolené je naprostá spokojenost,je to asi první hotel,do kterého bychom se opět vrátili a určitě ho můžeme doporučit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Ing. Alois Sellner: Velmi upřímná recenze. - 9. 9. 2017 10:51

Jsem rád, že jsem si tuto recenzi našel. Do lokality Obzor chceme zaletět a po přečtení recenze už víme i do kterého hotelu. Jsme gurmáni a nechceme chodit pěšky daleko do centra městečka, takže toto se zdá přímo ideální. Děkuji za názor. reagovat

Jarka: Re: Velmi upřímná recenze. - 9. 9. 2017 14:24

Dobrý den,myslím,že budete spokojeni,letos jsme byli taky v 5 hvězd. hotelu Helena Park a i když služby byly výborné,nedá se to s hotelem Riu vůbec srovnat. Uvažujeme,že i když to neděláme,asi se ještě do tohoto hotelu vrátíme :-) reagovat

Ing.Alois Sellner: Poděkování - 9. 9. 2017 15:05

Díky za Vaší reakci. Vaší recenzi jsem našel, když jsem v Obzoru původně hledal Clubhotel Miramar, který má také perfektní recenze.Je ale trochu víc stranou od Obzoru.Na oplátku mohu zase já Vám doporučit na Slunečním pobřeží hotel Riu Evrika 4*, kde jsme byli již 2x, také perfektní a je to velmi podobné Miramaru. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Obzor - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání