Napsat recenzi

Spokojenost, doporučuji.

Recenze hotelu Black Sea Hotel ** (Bulharsko - Obzor - Obzor)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2021
Přečteno: 103x
Recenze se líbila: 159 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Obzor září 2021 Obzor září 2021
  • Obzor  září 2021 Obzor září 2021
  • vlny pláž  Obzor září 2021 vlny pláž Obzor září 2021
  • náměstí Obzor náměstí Obzor
  • kostel Obzor kostel Obzor

Pohodový hotel, kdo nehledá luxus ale příjemný hotel s přátelskou atmosférou bude spokojen.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Splnilo očekávání a plně vyhovovalo našim potřebám.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Měli jsme jen snídaně, nejsme nároční, za nás spokojenost..Plnou penzi nebo polopenzi jsme nechtěli. V Obzoru se najíte ve spoustě restaurací, bister a stánků, dáte si to na co máte chuť.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

V\bavení odpovídá kategorii hotelu a je v dobrém stavu. Plachta kolem sprchového koutu moc neplní účel ale přežil jsem, někomu naopak bude vyhovovat. Personál vstřícný, přátelský a komunikativní. Úklid na našem pokoji úplně v pohodě, čisto v celém hotelu.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž fajn, pro děti výborná, dostatek "občerstvovacích stanic" v okolí. Nevyšlo nám moc počasí v termínu od 3. - 10.9.2021, červená vlajka pět dní nepotěšila, foukal opravdu velký vítr. Prý dlouho v tomto termínu takové počasí nebylo. U hotelu je bazén, je fajn ale moře to není.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Hotel, hotel, hotel, jinak se nedá popsat. Hotel se nachází mezi hotely, výhodou Obzoru je že není nikde daleko a vše je v dosahu příjemných procházek,

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Velká spokojenost, hotel má přátelskou atmosféru, odpovídající služby a fajn personál. Termín začátkem září je jen tak tak, v podstatě 15.září končí v Obzoru sezóna a letos to bylo už v našem termínu znát. Fotografie hotelu na stránkách odpovídají. Určitě zopakujeme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Obzor - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání