Napsat recenzi

Dana Kostelňáková

Recenze hotelu Alua Helios Bay Hotel Hyatt (ex RIU Helios Bay) **** (Bulharsko - Obzor - Obzor)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2023
Přečteno: 2x
Recenze se líbila: 48 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled z našeho pokoje na bazén a moře. Pohled z našeho pokoje na bazén a moře.
  • Superúplněk Superúplněk
  • Hotel z venkovní strany Hotel z venkovní strany
  • Východ slunce Východ slunce
  • Hotel z vnitřní strany Hotel z vnitřní strany
  • Pan malíř Vám zde nakreslí cokoliv. Pan malíř Vám zde nakreslí cokoliv.
  • Vnitřní bazén Vnitřní bazén
  • Východ slunce poslední den. Byla bouřka a obrovské vlny. Východ slunce poslední den. Byla bouřka a obrovské vlny.
  • A hurá domů. Tím jsme jeli do hotelu i zpět na letiště. A hurá domů. Tím jsme jeli do hotelu i zpět na letiště.

Jestli hledáte výborný hotel se vším všudy,pak nelitujte trochu delší cesty na hotel a vyberte si alua helios bay v městečku Obzor. My jsme měli štěstí a dostali jsme soukromého řidiče a jeli na hotel v perfektním mercedesu. Zatím nejlepší dovolená za 25 let,co jezdíme.

Ubytování  průměrně (5/5)

Pokoj s fantastickým výhledem na bazén a moře. Je pravda,že jsme si připlatili výhled na moře,ale určitě toho nelitujeme. Prostorný pokoj s obrovskou postelí,kde by se vyspali i 4 lidé. Nemusíte sebou vozit žádné sprchové gely,šampony,kondicionery,mýdla nebo pleťové mléko. Vše je součástí all inclusive. Prostě pohádka

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Strava vynikající. Vybral si určitě každý. Nebudu vypisovat,co bylo na snídani,oběd a večeři,ale nemělo to chybu. Ráno na snídani 100 fresh,druhý den šampaňské, A tak to šlo celý týden. Co ale vyzdvihnu jsou hranolky. Ještě dnes se mi zbíhají chutě. Za celý týden jsem se jich nepřejedla. Zmrzlina 4 druhy,6 druhů kávy,nealko velký výběr,pivo,víno bílé,růžové,červené.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Součástí all inclusive byla i konvice na kávu,čaj. Každý den doplňováno. Úklid výborný,denně výměna ručníků.Velmi příjemný a usměvavý personál. Animační tým vedlo děvče jménem Savi,která byla nepřekonatelná, Všude rozdávala usměvy a rozdávala dobrou náladu. U bazenů žádná hlasitá hudba,jen decentní poslech. Vždy se našly volné lehátka.Je zde i Jacuzza. Každý večer nějaký program.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

My jsme leželi u bazénu,jelikož jsou lehátka na pláži placená/soukromá firma/. Do moře to bylo opravdu blízko . Pláž jemný písek,moře krásně čisté a vlny fantazie. Bavili jsme se jak malé děti. Jeden den to ovšem nešlo,neboť vlny byly až moc velké.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Okolí hotelu velmi klidné. Do městečka to bylo asi 400 m. Jsou zde malé obchůdky se suveniry.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Celkový dojem na 6 hvězdiček. Příští rok jedeme určitě znovu. A jeden zážitek, Viděli jsme krásný superúplněk.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Obzor - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání