Napsat recenzi

Recenze hotelu Hotel Elvira **

Recenze hotelu Family Hotel Elvira ** (Bulharsko - Nesebar - Ravda)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 167x
Recenze se líbila: 286 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel má 5 pater bez výtahu, náš pokoj byl ve 4 patře, staré koberce, hrozné tapety, dost retro, ale byl čistý a každý den uklízeli. V 1 patře jsou už pokoje po rekonstrukci. Často se stávalo, že nám netekla voda, hlavně před večeří, asi se hodně lidí yprchovalo. Ze začátku strava byla celkem pestra, ale často se stávalo, co zbylo, použili a smíchali na další jídla. 3 dny stejné jídlo - fazole a buřty. Nejlepší byla ryba, na snídani levné salámy styl Junior, někdy byly už cítit. Často byly nasekané kuřecí kosti, na kterých moc masa opravdu nebylo. Nápoje nealko ve stylu postmix, k dispoici byla i voda v barelu, protože z kohoutku se nedá pít, má jiné složení než u nás, hrozí střevní problémy. A to nám udělali na konec pobytu, že místo original vody, nalili z kohoutku, takže před odletem, kdo pil tuto vodu, lítal na WC - střevní problémy, hodně nepříjemná záležitost. Nejlíp na tom byli ti, kteří pili alkohol. WIFI fungovala pouze na recepci a na některém místě v restauraci, na pokojích nikdy. Nehorší byla pláž, kde měl hotel stánek s občerstvením, tam byly chaluhy, které nikdo neodklízel a začali dosti zapáchat, v těchto místech byl možný vstup do moře přes velké množství chaluh. Hotel tam měl cca 10 lehátek. Na pláži bordel, všude odpadky, hlava na hlavě, nedala se dát nikde deka a všude placené zóny. Kde Vás velmi nevybíravým způsobem upozornili, že máte zaplatit nebo vypadnout. Majitel hotelu arogatní, nepříjemný, Němcům se klanil k zemi. Hotelový bazén malý, když tam bylo 5 lidí, tak byo narváno, ale bylo to příjemné osvěžení hlavně pro děti. Velké plus klimatizace na každém pokoji, že jste si ji mohli pouštět, kdy jste chtěli. V noci se nedalo spát při otevřeném balkonu, protože všude klimatizace hučela, takže jste museli používat. Celkový dojem z hotelu 1-10 tak za 4, pláž 0, moře 4. Už bych tam nejela.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

My měli retro pokoj, tapety, staré koberce, ale byl čistý a uklízeli každý den.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Furt to samé, často co zbylo, bylo smícháno na další jídlo

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

wifi jenom na recepci a na některých místech v restauraci, na pokoji nikde. Retaurace terasa hezká.

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

Hrozná, odpadky, bordel, hlava na hlavě, placené zóny. Moře plné chaluch, na břehu hnily, smrad. Nejhorší pláž u stánku hotelu, asi schválně? Nikdo tam neuklízel.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Za cenu last minute co jsme byli my to ušlo, za plnou cenu tragédie.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 34 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Nesebar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání