Napsat recenzi

Moravskoslezský kraj

Recenze hotelu Family Hotel Elvira ** (Bulharsko - Nesebar - Ravda)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2021
Přečteno: 252x
Recenze se líbila: 141 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Lidi nejezděte!

Nevím čím začít ale totální humus. Ráno odlítáme a celou dobu odpocitavame dny kdy už odletíme domu no totální humač tak maximalni pro bezdomovce. Tohle není normální, já nemám slova ale jestli máte rádi sebe nebo své děti nebo bližší rodinu tak Nejezdit!

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Minus 5 hvězd

Madrace za komunistů, deka ve spínavem deravem prostěradlo.

Lednička nechladi, humač total

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Strava? Pod takovým názvem se to nedá nazvat

Nebo zbytky pro chudinu...

Parek a samé zbytky a to i oběd a večeře no vše studené a jak by to někdo snědl a vyzvracel. To v kempu se najíte Luxusně ale tohle? Žrat tohle smradlave jídlo fuj.

Pití? Voda se sirupem což je u nich džus nebo jak z tesca Cola za 3,90kc

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Dá ti na talíř hřbet kuřecí a když ji řekneš víc masa tak ti odpoví že máš dost masa ale Němci se mají luxusně, steak atd a kečup dostanou a když chtějí ostatní tak to nevedou

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

Pláž? Na přehradě jakékoliv to se dá nazvat pláž oproti tomu co tam je... Chaluhy všude a smrad ale total smrad a 14 deštníku což Elvirka nabízí s barem od 11h do 17h z maličkých kelímku zas sirup s vodou a pivo ble

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Nic tam není jen kromě Nessebaru který je krásný

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Zbourat nebo zapálit nebo předělat na útulek... Trauma do konce života. NIKDY!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 34 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Nesebar - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání