Napsat recenzi

Hotel Hermes 10.-20.8.2016

Recenze hotelu Hermes Club Hotel & Apartments **** (Bulharsko - Carevo - Carevo)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 708x
Recenze se líbila: 442 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenou jsme absolvovali s dětmi 12 a 15 let a my dva,babička a dědeček. Velmi jsme se na dovolenou těšili, že si to s vnoučky užijeme a to se nám naštěstí podařilo.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Hotel je příjemný, pěkné ubytování, dobře vybavené pokoje s tv a českými programy, tak jsme sledovali po nocích RIO.Děti byly s námi v pokoji na přistýlce, která je vlastně rozložená pohovka. Zpočátku si stěžovaly na to, že je lůžko tlačí, jsou tam mezery, je nepohodlné. Potom jsme přistýlku upravili, na ložní plochu přidali deku a tím se ten problém trošku zlepšil. Dá se říci,že tento problém byl asi nejzávažnější. Jinak ubytování pěkné, denně úklid včetně výměny ručníků.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Stravu hodnotíme jako velmi dobrou, opravdu bylo z čeho vybírat. Nejvíce jsme ocenili dostatek různých druhů ovoce od banánů, pomerančů, broskví...až po hrušky. Denně k obědu i večeři melouny, které byly sladké a moc jsme si na nich pochutnali.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál hotelu byl příjemný, jak na barech, v recepci i paní pokojské. Naštěstí jsme neměli žádný problém, tak jsme jejich pomoc nepotřebovali. Trošku jsem byla zklamaná vychvalovanými animátory. Ty nás-tedy naše vnoučata ani jednou nepozvali na akci, která se pořádala, ačkoliv jsme byli stále na pláži či u bazénu. Pokud si člověk nepřečetl program, o akci jsme se nedověděli. V jiným letoviscích stále někdo z delegátů obíhá hosty a zve je na akci, která bude následovat. Naštěstí jsme si vystačili sami.

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

To je nejslabší místo tohoto krásného hotelu. Pláž špatně udržovaná, pouze na několika málo místech byl vhodný vstup do moře. Některá část pláže měla pouze kameny, trochu pískové drti smíchanou se suchými řasami ve kterých bylo spoustu mušek. Co mi pomůže výborné jídlo, pěkné ubytování, příjemný personál, když to k vůli čemu jsme přijeli - moře a pláž nás vůbec nenadchlo. Jinak musím ale pochválit beach bar, jeho služby i to zázemí u baru, včetně dostupné wifi.

Okolí hotelu  průměrně (3,1/5)

Okolí hotelu bylo pěkné, denně jsme večer chodili do městečka, které je opravdu nedaleko. Pokud by si někdo myslel, že zde nakoupí dárky pro své nejbližší, tak se plete. Velmi malá nabídka zboží nevalné kvality. Aspoň jsme tentokrát neutratili, protože opravdu nebylo za co.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Celkový dojem dobrý, příjemný krátký let z Brna, velmi dobře zorganizované CK Alexandria od nástupu do letadla až po ubytování. Nikde jsme nečekali, vše bylo dopředu připraveno včetně pokoje a karty k pokoji. To jsme ocenili, že v recepci, v den příletu jsme byli hned odbaveni. Jestli bychom tam jeli podruhé ? To si musí člověk zvážit co od dovolené očekává. Jestli dobré jídlo, pěkné ubytování, příjemný personál, nebo nic moc moře a pláž. Ale jinak dobrý....

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 72
z 121 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Carevo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání