Napsat recenzi

Miloš Ftačník

Recenze hotelu Epidamn White Sensation Hotel ***** (Albánie - Drač [Durrës] - Golem)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2022
Přečteno: 321x
Recenze se líbila: 118 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Dovolená SUPER. Delegáti super. Ubytování a strava super. Ceny v pohodě .Zpěvačky a zpěvák kytarista dvakrát SUPER . Čistota hotelu na jedničku. Malé nedodělky pokojů se daly přehlédnout , prostě jižani.

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Super

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Super

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Super

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Super

Okolí hotelu  průměrně (2,3/5)

K pláži super. Na ulici nic moc.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Spokojenost. Pojedeme znovu .

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Bašovská Věra : Hotel Epidamn white seation - 24. 8. 2022 22:16

Hotel bohužel tento rok nebyl ještě dostavěný.Moje sestra si objednala zájezd do tohoto hotelu od 1.8.2022.Když zájezd kupovala tak byly k náhledu pouze fotografie 3D .Proto jsem se jela na hotel v červnu podívat jelikož jsem z Prahy,ale žiji 40 let v Makedonii v Ohridu..Hotel jsem našla ještě nedostavěný.I když za 5 dnů měli dorazit první hosté z České republiky a Polska...Za provozu se stále stavělu poslední 3 patra.Když jsem dorazila za sestrou v srpnu hotel fungoval,ale stále to nebyl na 100 %fungující hotel...Nebylo to kvůli jižní kultuře, ale tím,že nebyl hotel stále vystavěn..Jinak tento hotel bude příští rok perfektní a jak má být...Jídlo bylo nejlepší ze všech 5hvězdičkových hotelů v Albánii, kterých jsem dosti navštívila jelikož ráda trávím víkend v Albánii. Takže hotel příští rok doporučuji..Hotel se nachází přímo na pláži a je zde nádherné koupání jelikož moře není mělké .. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Drač [Durrës] - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání