Napsat recenzi

Mirek

Recenze hotelu Akileda (Albánie - Dures)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 273x
Recenze se líbila: 329 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výhled z Akiledy do okolí. Výhled z Akiledy do okolí.

Pobyt v tomto hotelu, který současně s hotelem Ibiza a AS patří stejnému majiteli, je pro otrlé. CK jej označuje 3*+, což je nesmysl hlavně vzhledem k vybavení a fungování.

Ubytování 

Žádná sláva je zcela výstižné.

Strava a stravování 

Stravování probíhá ve vedlejším hotelu AS a nelze mu nic vytknout.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Hrůza, o ručníky si musíte říci - nesmí vám pak vadit, že jsou i děravé, vanička sprchového koutu mizerně odtéká, lednice se nedá zavřít - nepoužitelná, klimatizace nefunguje, balkon, židle a "stůl" zadělané, jako kdyby se tam uklízelo loni na podzim, nemluvě o drobnostech jako chybějící žárovky u dvou světel atd. Během týdne před jídelnou večer živá hudba - klávesy a zpěvačka, od sousedního hotelu noční techno - síla.

Pláž a moře 

Pláž 50 m poměrně čistá a udržovaná, k dispozici slunečník a lehátka na výběr, teplota vody dobrá, avšak voda nevalná co do čistoty, pozvolný přístup, písečná a široká. Malý bazén u AS vedle baru. Nějaké vodní sporty jsou možné.

Okolí hotelu 

V okolí pár supermarketů, procházky po pobřeží a pláži davové. Na druhou stranu od moře po "silnici" binec a risk přejetí autem. Do města Dures po svých je daleko, jezdí však busy bez řádu. Za silnicí je hned stěnou oddělena dálnice, občas se dá přejít přes přechod a přejít železnici (vlak jede tak 3x za den) na další klidnou cestu

Celkový dojem 

Nic moc, a to přitom člověk počítá u Albánie s nejhorším. Výsledný dojem: chtěl jsem poznat něco jiného - to se podařilo, ale stačilo jednou.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Albánie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání